Лікар Психолог, Психотерапевт Северин Світлана Миколаївна на Doc.ua

Відгуки про Северин Світлана Миколаївна

Мене звати Світлана, я дипломований психолог та психотерапевт у навчанні. Обираю для себе гештальт підхід і продовжую розвиток у цьому напрямку. Гештальт підхід я обираю тому що він дозволяє розглянути особистість цілісно, досліджуючи і емоційну частину, і когнітивну, і тілесну. Мета моєї роботи не у досягненнях і не в спробах змінити клієнта, а у допомозі помічати себе: свої потреби, переживання. У знаходженні ресурсу та внутрішніх опор, у прийнятті себе та свого темпу життя. Гештальт про тут і зараз, про почуття та потреби. В роботі я уважна та чуттєва, йду за клієнтом, віддаю перевагу спокійному та повільному темпу у роботі. Турбуюсь за комфорт, розумію та приймаю "ні" клієнта, та не заглиблююсь без згоди. На власному досвіді розумію, як важливо враховувати кордони іншої людини. Я впевнена, що підтримка та прийняття без оцінки і засудження творить диво.
Рейтинг лікаря
Відгук

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгук

Анастасія 15 Липень 2025
Спілкувались з лікарем онлайн. З лікарем у нас було перше спілкування, мені сподобалося що лікар дала хороші поради, вислухала, дала напрямок для роботи, прийом сподобався
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит

Лікарі поблизу