Лікар Психолог, Психотерапевт Ніколаєва Альона Павлівна на Doc.ua

Ніколаєва Альона Павлівна

Я створюю безпечний і підтримуючий простір, у якому важливо відчувати довіру та комфорт. Працюю м’яко й уважно, спираючись на свій досвід, знання та чутливість до процесу клієнта. Дотримуюся професійної етики, а конфіденційність для мене є безумовним пріоритетом у психотерапії. Запрошую вас на консультацію, де ми зможемо уважно дослідити ваш запит у комфортному та приймаючому просторі.

Оберіть медичний центр

Приймає дітей з 11 років.
Одеса, вул. Грецька, 44, 204 кабінетна карті
Приморський
Консультація 1700 грн
Відгук

Про лікаря

Я працюю в декількох підходах, використовую:

• арт – терапію
  • тілесно - орієнтовану терапію
  • клієнт-центровану терапію
  • інтегративний підхід
  • метафоричні асоціативні карти

Я люблю комбінувати ці методи в залежності від психотипу людини, його запиту та його можливостей.

Тілесно - орієнтована терапія допомагає розвивати тілесну свідомість, повертає відчуття в тіло, має можливість на більш глибокому рівні працювати з запитами клієнта.

Арт - терапія краще працює з безсвідомим, допомагає надавати ресурси клієнту, допомагає працювати з тривогою. У цього метода багато переваг та можливостей.

А клієнт - центрована терапія допомагає створювати безпечний простір, робить акцент на внутрішній світ людини. За допомогою цього підходу клієнт отримує підтримку, розуміння. Відчуття того, що його емоції важливі. Цей метод розробив Карл Роджерс і він дозволяє клієнту вільно ділитися своїми почуттями, думками та емоціями, що може сприяти глибокому психологічному розвитку та самореалізації.

Також я використовую МАК карти для того, щоб клієнту було цікаво і за допомогою цього інструменту можна розкривати сторони, якості людини про які вона незамислювалась, не помічала. Цей метод допомагає бачити на картинках все те, що насправді турбує людину і багато іншого.

Найголовніше в роботі з людиною - це сама людина. У мене є інтерес до його досвіду, до його життя. За допомогою емпатії я надаю підтримку, бережно ставлення до всього, що каже людина, до ваших почуттів, переживань.

Я роблю все необхідне, щоб коло нас була безпечна атмосфера. Працюю над відчуттям довіри, щоб Вам було комфортно розкривати свій внутрішній світ.

Я підтримуючий, теплий психотерапевт і спираюсь на свої відчуття, досвід, знання. Я підтримуюсь професійній етиці, конфіденційність важлива частина психотерапевтичного процесу, тому вона на першому місці.

Освіта

• Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського". Ступінь вищої освіти : Бакалавр. Спеціальність : психологія.

Курси

• Курси «Сучасні інноваційні технології Арт-терапії у роботі з різними категоріями населення».
  • Курси «Терапевтична програма по роботі з шоковою травмою та ПТСР(108 годин)».
  •  «Авторський базовий курс ДНК Психотравми».
  •  Теоретичний курс з практичними навичками та інструментами - «Дитяча психологія».
  • Курс  з тілесно – орієнтованої терапії з практичнми та теоретичними навичками у роботі з різними категоріями населення».
  • Курс "Основи психологічного здоров'я (профілактика та психокорекція психосоматичних захворювань)".
  • Курс по роботі з військовими та їх родинами.
  • Базовий курс «Інтегративна психотерапія з фокусом на стосунки».
  • Поглиблений курс «Робота  з нарцисичними процесами в інтегративному підході з фокусом на стосунки».
  • Курс "Ведення терапевтичних груп в методі екофасилітації".

Лікарі поблизу

Всі лікарі Одеса