Невролог вищої категорії, проводить тромболізис (системний) при ішемічних інсультах, лікування демієлінізуючих патологій нервової системи, а також нейроінфекцій консервативного характеру
Лікарка відмінно спеціалізується на неврології, пацієнти дякують їй за привітність, увагу і тактовність. А також лікарка щорічно проходить різноманітні курси неврології.
Лікар приймає пацієнтів з остеохондрозом, міжхребцевими грижами та протрузіями, невралгією, неврітом лицевого нерву, затисканням нерву у спині та шиї, головним болем та мігренню, міофасціальним больовим синдромом, біллю вздовж хребта, полінейропатією.
Олена Павлівна, доктор невролог, вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на лікуванні патологій нервової системи. Також лікар володіє методикою паравертебральної блокади та фармакопунктурою
Невролог дитячий, має вищу категорію, великий досвід в лікуванні у дітей хвороб центральної нервової системи дозволяє проводити терапію швидко і ефективно. Індивідуальний підхід лікаря до своїх пацієнтів робить процес лікування максимально комфортним для них
Лікар спеціалізується на неврології. Займається лікуванням таких захворювань, як: хронічне порушення мозкового кровообігу; периферичне захворювання нервової системи; дегенеративне ураження нервової системи
Область професійних інтересів Олени Олександрівни включає проведення функціональної діагностики мозкової активності, визначення рівня внутрішньочерепного тиску, діагностику параметрів внутрішньочерепного судинного русла.
Ольга Георгіївна спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Займається лікуванням захворювань і патологій неврологічного спектра. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів