Лікар Невролог Балабан Ольга Михайлівна на Doc.ua

Відгуки про Балабан Ольга Михайлівна

Лікар-невролог. Ольга Михайлівна - уважний і скрупульозний фахівець. Постійно розвивається і вдосконалює свої навички в професійній сфері. Займається профілактикою, діагностикою та лікуванням захворювань нервової системи.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Геннадій 02 Вересень 2026
На прийомі лікар спочатку поставила питання, щоб оцінити мій стан, досить терпляче вислухала мої побажання, скарги й відчуття, провела діагностику, призначила зрозумілий план лікування і дій, все пояснила, нічого зайвого не навʼязувала. Лікар молодець!
Максим 26 Серпень 2025
Все було чудово!
Денис 18 Травень 2024
Чудовий лікар, візит пройшов добре.
Віра 08 Січень 2024
Консультацію та прийом оцінюю на відмінно, дуже гарна лікарка, грамотний фахівець. Дуже дякую!
Станислав 03 Січень 2023
Мене зустріла компетентна лікарка, яка уважно мене вислухала, і надала професійну консультацію з детальними поясненнями. Візитом залишилась повністю задоволена і за потреби звертатимусь ще. Рекомендую.
Катерина 08 Жовтень 2021
Доктор профессионал.