Лікар Невролог Калюжна Тетяна Євгеніївна на Doc.ua

Відгуки про Калюжна Тетяна Євгеніївна

Невролог вищої категорії, проводить тромболізис (системний) при ішемічних інсультах, лікування демієлінізуючих патологій нервової системи, а також нейроінфекцій консервативного характеру
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 60 відгуків

Анастасія 17 Квітень 2026
Візит пройшов добре, дякую.
Катерина 09 Квітень 2026
Все супер було на візиті, лікар дуже сподобався. Класно пройшов візит.
Олександр 02 Березень 2026
Чудово пройшов візит, мені лікар дуже сподобався.
Максим 20 Лютий 2026
Гарний лікар Тетяна Євгеніївна та персонал в клініці. Не перший раз в цій клініці мене все влаштовує.
Анна 17 Лютий 2026
Дуже граний лікар, добре спілкується, на все звертає увагу.
Тетяна 12 Лютий 2026
Тетяна Євгенівна дуже гарний, приємний та грамотний спеціаліст, на консультації приємно перебувати, лікарка все дуже доступно пояснює, звертає увагу на всі дрібниці, сама консультація проходить у формі бесіди, дякую, я дуже задоволена.
Марина 09 Лютий 2026
Ішла на візит саме до цього лікаря, давно знаю вже лікаря. Часто звертаюся за рекомендаціями, дуже завжди задоволена роботою лікаря. Лікар прекрасний спеціаліст.
Юлія 06 Лютий 2026
Консультація з Тетяною Євгенівною пройшла дуже добре, дякую, мені все дуже сподобалось, дуже гарна лікарка та чудова клініка, я вже записалась на повторний візит до даного спеціаліста.
Дмитро 30 Січень 2026
Прийом пройшов шикарно! Тетяна Василівна дуже професійний лікар, нічого зайвого, все по справі, взагалі ніяких зауважень. Мені дуже сподобався прийом, надалі продовжую у лікаря лікуватися
Тетяна 26 Січень 2026
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6

Лікарі поблизу