Колодій Олена Петрівна - сімейна лікарка, гастроентеролог дитячий, консультантка з питань грудного виховання (ГВ). Є учасницею Української академії медицини грудного виховання, а також директоркою та кураторкою онлайн-проєкту “Клуб педіатрів”.
Лікар гастроентеролог дитячий спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні у дітей від 0 до 18 років захворювань органів травлення, а саме: стравоходу, шлунку, кишківника, печінки, підшлункової залози та жовчного міхура.
Лікар спеціалізується на гастроентерології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання гастроентерологічного профілю, як: гастрит, панкреатит, дуоденіт і інші
Соломія Ярославівна спеціалізується на терапії, ендоскопії та гастроентерології. Кандидат медичних наук, доцент. Терапія – І категорія. Ендоскопія та гастроентерологія - сертифікати.
Дитячий гастроентеролог, в професійні інтереси якого входить лікування панкреатиту, гастриту, дуоденіту, виразкової хвороби, холециститу. Призначає схему лікування лікар лише з урахуванням особливостей розвитку дитини
Мар'яна Геннадіївна займається всебічним лікуванням порушень у роботі системи травлення, включаючи хронічні гастрити, холецистити, жовчнокам’яну хворобу, виразкову хворобу, рефлюксну хворобу та інші патологічні стани.