Лікар Гастроентеролог Каліка Мар'яна Геннадіївна на Doc.ua

Відгуки про Каліка Мар'яна Геннадіївна

Мар'яна Геннадіївна займається всебічним лікуванням порушень у роботі системи травлення, включаючи хронічні гастрити, холецистити, жовчнокам’яну хворобу, виразкову хворобу, рефлюксну хворобу та інші патологічні стани.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 10 відгуків

Катерина 13 Червень 2016
Дуже сподобався візит, все було дуже зручно. Задоволена роботою лікаря, прийом був на вищому рівні.
Диана 06 Червень 2016
Все добре пройшло, мені сподобалась лікарка. Привітна, добра, питала все що турбує, пояснила що треба робити, призначила лікування.
Ірина 11 Травень 2016
Лікар професійний, хороший спеціаліст, багато розпитувала, відношення сподобалось.
Світлана 30 Березень 2016
Сподобався візит, питання такі по темі, з'ясування всієї ситуації проблемної, дуже уважна до пацієнта.
Марина 16 Березень 2016
Сьогоднi була в лiкаря. Дуже приємна, гарна i чуйна жiнка, прекрасний, квалiфiкований лiкар. Розпитала все, перейнялась моєю проблемою, призначила все, що потрiбно, роз'яснила, розжувала i по препаратам, i по дiєтi. Рекомендую всiм цього класного спецiалiста.
Соломія 22 Лютий 2016
Уважна, привітна, компетентна лікарка, мене все задовольнило.
Виталий 01 Лютий 2016
Внимательная очень, вопросы задает, вникает, очень компетентная, хорошая доктор.
Вероника 28 Грудень 2015
Хорошо рассказала, все, что нужно, спасибо, очень хороший, компетентный врач, это правда.
Андрій 21 Грудень 2015
Дуже багато запитань задає, вникає до потреб пацієнта, мені сподобалося це.
Сергей 20 Травень 2015

Лікарі поблизу