Інститут здоров’я Баланс — клініка, у якій піклуються про злагоджене травлення. Лікарі медичного центру знають усі секрети правильної роботи шлунково-кишкового тракту, віднаходять причини виникнення хвороби та застосовують комплексний підхід до їх вирішення.
Вам зможуть допомогти:
- дієтолог — індивідуальний підхід у підборі вазу, формування корисних навичок харчування, коригування раціону без дієт;
- гастроентеролог — лікування та профілактика розладів та порушень в роботі шлунково-кишкового тракту;
- проктолог — діагностика та малоінвазивне лікування геморою, видалення анальних поліпів, лікування тромбозу та гострої або хронічної анальної тріщини;
- ендокринолог — виявлення та регулювання порушень гормональної функції організму;
- інфекціоніст — забезпечення кваліфікованої допомоги з раннього виявлення і лікування інфекційних та паразитарних захворювань.
- сімейний лікар — особистий консультант пацієнта з питань здоров’я та координації лікування;
- лікар УЗД-діагностики — проводиться високоточне обстеження на сучасному обладнанні).
Головна місія фахівців клініки: не просто вилікувати, а навчити бути здоровими!
Фахівці медичного центру застосовують сучасні методики діагностики та лікування, що дозволяє не тільки ефективно подолати наявні проблеми зі здоров’ям, а й запобігти їхньому розвитку. Спеціалісти медичного центру навчать відчувати потреби організму та сформувти здорові звички, які дозволять покращити самопочуття. А зручна локація в центральній частині міста дозволить потурбувати про своє здоров’я без зайвих клопотів. Головне завдання клініки – вилікувати й попередити розлади органів травлення.
Спеціалісти Інституту здоров’я Баланс комплексно вирішать такі проблеми:
- з’ясують причину виникнення недуги;
- підберуть найгармонічніший спосіб лікування;
- навчать уникати подібних ситуацій у майбутньому.
Також Інститут здоров’я Баланс надає належне значення харчуванню, оскільки “ми є те, що ми їмо”. З допомогою спеціалістів медичного центру, ви покращите здоров’я не тільки шлунково-кишкового тракту, а й усього організму в цілому
Обладнання клініки:
- УЗД-Апарат