Доктор Балацька Ю. Ф. спеціалізується на наданні всебічної лікарської допомоги жінкам з патологіями в гінекологічній сфері, включаючи статеві інфекції, вогнищеві запалення, патології шийки матки, відхилення в менструальному циклі і клімактеричному періоді
Прогресивний лікар ультразвукової діагностики досконало володіє методикою проведення ультразвукових досліджень, включаючи доплерографію (УЗД судин). Спеціалізується на діагностиці різних інфекційних хвороб, включаючи ВІЛ-інфекцію, опортуністичних хвороб
Доктор спеціалізується на УЗД-діагностиці. Проводить УЗД-діагностику: черевної порожнини, малого таза, нирок, щитовидної залози, а також доплерографію судин голови, шиї, верхніх і нижніх кінцівок
Лікар проводить прийом (профілактичний), консультування та лікування пацієнтів з проблемами сечостатевої системи. Застосовує широкий спектр сучасних методів діагностики і терапії. Дмитро Вікторович займається проблемами безпліддя (жіночого і чоловічого), медикаментозним лікуванням аденоми простати і простатиту, запальних захворювань органів сечостатевої системи у жінок і чоловіків. Періодично проходить стажування в провідних клініках Америки, Ізраїлю та Європи
Світлана Олексіївна є фахівцем з акушерства, гінекології, УЗ-діагностики в гінекології. Вона займається лікуванням порушень гормональної природи (в тому числі і дисфункції менструального циклу), лікуванням хвороб шийки матки. Також доктор Колесникова займається різнобічними питаннями, що виникають при плануванні сім'ї.
УЗД-спеціаліст вищої категорії. Лікар проводить УЗД м'яких тканин, органів черевної порожнини, нирок і надниркових залоз, сечового міхура, органів малого таза. Виконує біопсію та еластографію молочних залоз, щитовидної залози, печінки.
Лікар ультразвукової діагностики з 30-ти річним стажем, професіонал своєї справи. Проводить УЗ-дослідження органів і систем: черевної порожнини, малого таза, щитовидної залози.
Лікар Данюк А. В. є досвідченим фахівцем по УЗ-діагностики, він має досвід клінічної практики понад 20 років. Олександр Володимирович має спеціалізацію по УЗ-діагностики та променевої терапії.