Катерина Олександрівна спеціалізується на терапії та пульмонології. Проводить консультування, в тому числі онлайн. Лікує хронічний і обструктивний бронхіт, пневмонію, альвеоліт, плеврит, бронхіальна астми, хронічне обструктивне захворювання легень, тощо.
Лікар-пульмонолог спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці гострих і хронічних захворювань легенів і бронхів (бронхіт, пневмонія, хронічна обструктивна легенева хвороба, бронхіальна астма та ін.).
Ірина Вікторівна - провідний терапевт і пульмонолог, фахівець з лікування різного роду захворювань терапевтичного профілю. Проводить ряд діагностичних маніпуляцій, комплексну терапію хвороб внутрішніх органів. Володіє технікою плевральної пункції. Проводить електрокардіографію з розшифровкою
Олена Дмитрівна лікар-педіатр з величезним досвідом роботи і вищою категорією. Вона лікує захворювання дихальних шляхів і легенів малюка, діагностує і лікує всілякі дитячі захворювання, алергії, призначає фізіотерапевтичні процедури. До неї можна приходити з приводу будь-якого питання, щодо вашої дитини.