Лікар спеціалізується на терапії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує гострі респіраторні; серцево-судинні; неврологічні хвороби; проблеми ендокринної системи; отруєння і будь-які розлади шлунково-кишкового тракту
Оксана Володимирівна лікар-терапевт. Спеціалізується на своєчасному виявленні та терапії захворювань серця та судин, бронхів та легень, щитовидної залози, органів живота
Тетяна Анатоліївна – кандидат медичних наук, лікар кардіолог та терапевт з професійним досвідом більше 40 років, спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань кардіологічного, терапевтичного профілю, також проводить ультразвукову діагностику органів і систем організму
Чому я працюю лікарем?
Здоров'я людини - це справжній скарб, і моя задача як лікаря цей скарб зберегти та примножити. Ніщо не робить мій день краще ніж щасливі очі людини, якій я допомогла
Про дану професію мріяла із дитинства.
Найважливішим у своїй роботі вважаю розуміння пацієнта про свій діагноз та лікування, що максимально намагаюсь донести при ведені пацієнтів. Адже, чим краще пацієнт розуміє свій стан, тим ефективніше лікування та вища довіра до лікаря.
Тетяна Євгенівна - лікар терапевт. Проводить консультативний прийом, діагностику та лікування загальних захворювань, гострих респіраторних вірусних захворювань, призначення додаткових обстежень та їх інтерпретацію при необхідності – направлення до профільних спеціалістів.
Чому я працюю лікарем? Ще з дитинства я вирішила, що буду лікарем. Завжди цікавила наука та те, як працює наш організм. Володіючи знаннями у медичний сфері, я розумію, що можу допомагати людям розширювати розуміння про свій організм, лікувати патології, розвивати науку і вносити вклад у медичні досягнення, які з кожним роком будуть тільки покращувати якість нашого життя.