Косметолог, дерматовенеролог, спеціаліст з ін'єкційних і лазерних методик. Бореться з такими проблемами, як сухість шкіри, демодекоз, розацеа, себорея, вугрі і т.д.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар спеціалізується на дерматовенерології, косметології та лазерних процедурах. Лікар проводить дерматоскопію, панч-біопсію, радіохвильове і лазерне видалення новоутворень шкіри, безопераційну підтяжку обличчя, безопераційну ліпосакцію, фототерапію, лазерні шліфовки медичним лазером CO2
Лікар спеціалізується на контурній пластиці губ, верхньої/середньої/нижньої третини особи. Проводить ботулінотерапію (всі зони) за класичною методикою та off-label.
Анна Александровна має сертифікати, що підтверджують володіння методиками сучасної класичної та апаратної косметології, включаючи лазерну косметологію (видалення судин, шліфування осбличчя та ін.), хімічні пілінги і лазерну епіляцію.
Лікар спеціалізується на косметології і дерматовенерології. Проводить дерматоскопію, видалення новоутворень, плазмотерапію, ін'єкції ботулотоксину. Лікує такі захворювання і патології, як: акне, розацеа, себорейний дерматит та інші. Веде прийом для дітей від 10 років
Лікар дерматолог-косметолог, фахівець лазерних методик. Викладала в Вінницькому національному медичному Університеті. Катерина Володимирівна займається лікуванням старіння, зморшками, збільшеними порами на обличчі. Клієнти можуть звертатися до неї за проведенням ударно-хвильової терапії, безопераційної лазерної ліпосакції, видаленням шрамів