Лікар володіє фундаментальними знаннями і широким професійним кругозором в гінекології. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні запальних, гормональних, обмінних захворювань жіночої репродуктивної системи, виявленні причин жіночого безпліддя. Проводить ретельне обстеження і підготовку до запланованої вагітності, консультує з питань контрацепції
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець. Проводить малі інвазивні операції, кольпоскопію. Консультує з планування сім'ї, з контрацепції. Займається веденням вагітності.
УЗД-спеціаліст вищої категорії, проводить обстеження грудних залоз, органів малого тазу, а також УЗД вагітності. Спеціаліст працює на сучасному обладнанні, за рахунок чого діагностика дає максимально точні результати.
Лікар акушер-гінеколог надає кваліфіковану допомогу пацієнткам із захворюваннями ендометрія, функціональними кістами, гострим аднекситом, аномальними матковими кровотечами. Відновлює оваріально-менструальний цикл, проводить видалення новоутворень жіночих статевих органів. Спеціалізується на прийомі вагітних пацієнток з патологією шийки матки
Лікар-кардіолог і УЗД-фахівець, має величезний досвід роботи з клініками Німеччини з питань лікування та діагностики хвороб внутрішніх органів. Пріоритетними напрямками роботи є питання кардіології і спеціальна програма з «антистаріння», грунтуючись на роботі з інститутом довголіття (США).
Спеціаліст в області діагностики і лікування онкопатологій, зокрема - онкологічних захворювань молочної залози, досвідчений хірург з легеневої патології.