Лікар-терапевт, має великий досвід роботи в медичних установах поліклінічного та стаціонарного типу, приватних медичних центрах і клініках, область професійної діагностики - диференційована діагностика і терапія патології дихальної, травної та серцево-судинної системи, сезонних інфекцій і т.д.
Олена Дмитрівна - висококваліфікований лікар сімейної практики, займається комплексним вирішенням проблем зі здоров'ям пацієнта і його сім'ї. Лікар проводить диспансеризацію, надає консультативну, амбулаторно-поліклінічну допомогу в терапії широкого спектра хвороб шлунково-кишкового тракту, дихальної і серцево-судинної систем
Лікар спеціалізується на сімейній медицині і на терапії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, бронхіт, пневмонія, цистит та інші
Доктор спеціалізується на терапії. Проводить консультативний прийом, стаціонарне лікування пацієнтів з різними терапевтичними патологіями, надає невідкладну допомогу при гострих терапевтичних станах (анафілактичний шок, інфаркт міокарда, набряк легенів та інші)
Доктор спеціалізується на терапевтичної стоматології. Проводить консультативний прийом, лікування кореневих каналів з мікроскопом, реставрацію зубів, профілактику стоматологічних захворювань. Лікує такі захворювання і патології, як: карієс, пульпіт, періодонтит
Тетяна Михайлівна – досвідчений лікар терапевт. Спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні захворювань терапевтичного та кардіологічного профілю. Також лікар проводить ЕКГ із розшифровкою.
Кваліфікований стоматолог і постійний учасник тематичних симпозіумів, лекцій, майстер-класів. Лікар здійснює весь комплекс процедур: відбілювання, проводить гігієну порожнини рота, лікування періодонтиту, пародонтозу, карієсу, пародонтиту, та ін.
Лікар-терапевт вищої категорії. Проводить стаціонарне лікування широкого спектру захворювань: гіпертонія, ішемічна хвороба серця, аритмія, стенокардія; гастрит, виразкова хвороба; бронхіт, пневмонія тощо.