Аліна Ігорівна володіє сучасними методами та технологіями, які дозволяють забезпечити ефективне та безпечне лікування. Відповідальний підхід лікаря забезпечує комфорт і спокій для кожного пацієнта під час процедури.
Лікар хірург-імплантолог із глибокою експертизою в проведенні хірургічних втручань будь-якої складності. Спеціалізується на дентальній імплантації, атравматичному видаленні зубів, синус-ліфтингу, кістковій аугментації та пластичних операціях із м’якими тканинами. Працює за сучасними протоколами з використанням передових технологій і методик.
Я лікар-стоматолог-хірург, займаюся сучасною імплантацією та хірургічним лікуванням складних клінічних випадків. Виконую стандартні та атипові видалення, одномоментну й поетапну імплантацію, кісткову та м’якотканинну пластику, синус-ліфтинг, навігаційні протоколи All-on-4 / All-on-6. Постійно навчаюся на профільних курсах та конгресах, впроваджую цифрове планування й сучасні методики регенерації, щоб забезпечити прогнозований результат і максимальну безпеку для пацієнта.
Дмитро Олександрович є лікарем стоматологом-ортопедом, хірургом-стоматологом. Головні напрямки в роботі: естетичне протезування і протезування на імплантатах.
Лікар-стоматолог вищої категорії. Має 2 вищі категорії з терапевтичної та дитячої стоматології. Стаж роботи 25 років. Проводить комплексний терапевтичний та дитячий прийом, займається реставрацією зубів, діченням каналів, герметизацією фісур, лікуванням пульпіту та карієсу зубів, пломбуванням кореневих каналів, реставрацією зубів за допомогою техніки армування – адгезивний міст, шинуванням рухомих зубів, лікуванням пародонтиту та лікування пародонтиту. Відмінною рисою прийому лікаря є індивідуальний підхід до кожного клієнта, при цьому обираючи оптимальний метод лікування з використанням виключно інноваційних технологій.
Валерія Володимирівна спецілізується на складних випадках протезування, установці імплантів, встановлення будь-яких конструкцій на імплантатах (коронки, протези).
Андрій Йосипович - лікар-стоматолог вищої категорії, що спеціалізується на ортопедичній та хірургічній стоматології. Володіє технікою знімного і незнімного протезування. Виробляє хірургічні втручання, пов'язані з травмами, дефектами, інфекційно-запальними процесами.
Наталя Павлівна займається лікуванням хвороб зубів, слизової оболонки порожнини рота, проводить кісткову пластику, дентальну імплантацію, гнатичну хірургію ортодонтичних пацієнтів і т.д. Автор раціоналізаторської пропозиції «Застосування лікувальної пасти для лікування пародонтиту», статті в науковій періодиці за фахом, ведення рубрики за фахом.