Лікар хірург-імплантолог із глибокою експертизою в проведенні хірургічних втручань будь-якої складності. Спеціалізується на дентальній імплантації, атравматичному видаленні зубів, синус-ліфтингу, кістковій аугментації та пластичних операціях із м’якими тканинами. Працює за сучасними протоколами з використанням передових технологій і методик.
Я лікар-стоматолог-хірург, займаюся сучасною імплантацією та хірургічним лікуванням складних клінічних випадків. Виконую стандартні та атипові видалення, одномоментну й поетапну імплантацію, кісткову та м’якотканинну пластику, синус-ліфтинг, навігаційні протоколи All-on-4 / All-on-6. Постійно навчаюся на профільних курсах та конгресах, впроваджую цифрове планування й сучасні методики регенерації, щоб забезпечити прогнозований результат і максимальну безпеку для пацієнта.
Дмитро Олександрович є лікарем стоматологом-ортопедом, хірургом-стоматологом. Головні напрямки в роботі: естетичне протезування і протезування на імплантатах.
Валерія Володимирівна спецілізується на складних випадках протезування, установці імплантів, встановлення будь-яких конструкцій на імплантатах (коронки, протези).
Кандидат медичних наук, лікар-стоматолог, щелепно-лицьовий хірург вищої категорії, займається проведенням оперативних втручань на щелепно-лицьовому апараті при різних вадах розвитку, травмах, естетичних дефектах і т.д.
У Ярослава Петровича великий практичний досвід роботи з ортопедичної, терапевтичної та хірургічної стоматології. Лікар проводить протезування та імплантації будь-якої складності, реставрації зубів, лікує кореневі канали, використовуючи гарячу гутаперчу.
Олександр Олегович спеціалізується на хірургічній стоматології. Проводить видалення зубів різного ступеня складності, імплантацію зубів, кісткову пластику і пластику м'яких тканин порожнини рота, операції синус-ліфтингу.