Віталій Валерійович спеціалізується на хірургічній і терапевтичній стоматології. Лікує карієс і викликані ним ускладнення у вигляді пульпіту, періодонтиту і т. д. У своїй практиці використовує сучасні методи профілактики і лікування
Наталія Анатоліївна є досвідченим щелепно-лицевим хірургом, що спеціалізуються на проведенні операцій на щелепі будь-якої складності, ортогнатії, ринопластиці, блефаропластиці і т.д. Авторству лікаря Єфісько належить 5 наукових робіт, включаючи патент на винахід.
Лікар спеціалізується на стоматології та хірургії. Проводить видалення зубів, імплантацію, кісткові пластинки, закриття рецесій, м'якотканинні пластинки. Лікує такі захворювання і патології, як: пародонтит, періімплантит, адентія. Веде прийом для дітей від народження
Лікар стоматолог хірург-імплантолог, виконує професійне видалення зубів будь-якої складності, імплантацію і знімне протезування. Також Іван Володимирович спеціалізується на проведенні кісткової пластики, плазмоліфтингу і синус-ліфтингу
Артем Валерійович лікар стоматолог-хірург-імплантолог. Спеціалізується на видаленні зубів будь-якої складності, підсадженні кістки, синус-ліфтингу, дентальній імплантації, пародонтологічному лікуванні ясен. Приймає дорослих та дітей з 10 років.
Віталій Ігорович головний лікар клініки Rai Clinic, стоматолог хірургічного та ортопедичного профілю. Всі дії лікаря спрямовані на те, щоб досягти бажаного ефекту у відновленні пошкоджених зубів найменш травматичним способом.
Лікар стоматолог, працює по ортопедичному напрямку даного відділу медицини, спеціалізується на виправленні дефектів зубних рядів різними видами протезування.