Провідний лікар психолог, глава правління Харківської обласної громадської організації Позитив. Має великий досвід роботи в галузі надання допомоги наркозалежним людям, а також їх близькому оточенню.
Лікар психолог, який є залученими фахівцем центру Позитив. Має великий досвід роботи в центрах соціальних служб для сімей, дітей та молоді України, а також має в своєму розпорядженні практичний досвід в консультуванні наркозалежних та їх близького оточення.
Директор центру "Імаго", практичний психолог і психотерапевт, пріоритетний напрямок роботи консультування і психотерапія дорослих, застосування на практиці таких психотерапевтичних методик як псіхоаналітичний аналіз, поведінково-когнітивний аналіз, а також використання екзістенціального і еклітичного підходу.
Психолог, психотерапевт, надає допомогу психологічного характеру, займається вирішенням проблем в сім'ї, проводить індивідуальні та групові консультації. У сферу діяльності лікаря також входить дитячо-підліткове консультування і підтримка подружжя під час розлучення.
Психолог, розробляє і проводить тренінги особистісного росту, а також працює з дітьми та підлітками. Проводить семінари з соціоніки. Працює за такими напрямками: розвиток здібностей у підлітків, криза сенсу життя і середнього віку, створення партнерських відносин.
Сфера професійного інтересу фахівця охоплює психологічне консультування та психотерапевтичну підтримку при розладах неврозоподібного характеру, різних станах депресії, співзалежних відносинах, компульсивній поведінці, залежностях харчового характеру і т.д.
Олена Михайлівна фахівець в області психології. Лікар допомагає знайти вихід з життєвих складних і стресових ситуацій, подолати депресію і вирішити внутрішні конфлікти пацієнта.