Ігор Геннадійович - головний лікар в медичному центрі «Клініка Образцова», лікар-отоларинголог вищої категорії і кандидат медичних наук. За всі роки роботи провів більше ніж 2200 операцій на ЛОР-органах. Здійснює лікування при патологіях щитовидної залози, м'яких тканин шиї та голови, щелепно-лицьової системи, захворюваннях ЛОР-органів. Написав понад 20 наукових статей, має патент на винахід. Консультант телепрограм. Проводить майстер-класи в клініці у напрямку отолорингологія.
Владислав Валеріанович спеціалізується на лікуванні варикозного розширення вен, телеангіоектазій (судинних сіточок), тромбофлебіту. Для лікування захворювань успішно застосовує консервативні методики і малоінвазивні методи оперативного лікування. Має великий досвід успішного виконання ендовазальної лазерної коагуляції вен нижніх кінцівок, а також мікросклеротерапії
Лікар-гастроентеролог, терапевт, УЗД-фахівець. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань, таких як: гастрит, ерозивний гастродуоденіт, виразкова хвороба шлунка, дисбіоз кишечника, холецистит, панкреатит, коліт, ожиріння, ГРЗ, риніт, анемія та ін. Проводить УЗД органів черевної порожнини, еластографію, ЕКГ. Дітей приймає як лікар УЗД.
Мамолог, гінеколог, має першу лікарську категорію, проходила практику в приватних клініках Тунісу під керівництвом професорів Хеді Хавірі і Летаієф Жемні. Займається лікуванням ендокринних, запальних, інфекційних і передракових станів в гінекології.
Лікар гінеколог, хірург, фахівець з управління охороною здоров'я.
Провідні напрямки медичної діяльності - консервативна і оперативна гінекологія, мамологія, малоінвазивна хірургія, проктологія. Відмінно володіє і щодня вдосконалює сучасні навички оперативних і консервативних методик лікування різноманітної гінекологічної та хірургічної патології
Євгенія Вікторівна спеціалізується на лікуванні захворює в гінекології і акушерстві: жіночого безпліддя, менопаузи, порушень менструального циклу і т.д. Також лікар має досвід виявлення патологій шийки матки
Дитячий лікар-дерматовенеролог вищої категорії, володіє сучасними методами діагностики і терапії захворювань волосся, шкіри, нігтів, статевих інфекцій, доброякісних новоутворень.
Лікар-ревматолог вищої категорії, Заслужений лікар України. Проводить консультації щодо всіх поширених ревматичних хвороб, лікує стенокардію, артеріальну гіпертензію, запаморочення, цукровий діабет
Я, Малишкін Дмитро Ігорович, уролог-андролог, лікар вищої категорії. Працюю з 2003 року. Консультую пацієнтів віком від 18 років. Як лікар- сексопатолог працюю з 2013 року та можу консультувати пацієнтів рiзного віку з відповідних питань. Спеціалізуюся переважно з питань андрології, репродуктології та сексопатології. Маю 10-рiчний досвiд роботи у медичних центрах репродуктології як лiкар- андролог та сексопатолог. Проводжу ОНЛАЙН- КОНСУЛЬТАЦІЇ (WhatsApp, Telegram, Viber). Напередодні консультацiï ми погоджуємо час проведення, необхiднiсть вiдео- пiдтримки, пацiєнт надсилає всі наявні актуальні результати аналізів та висновків додаткових досліджень. З кожним пацієнтом проводжу докладну консультацію тривалiстю близько 60 хвилин, в ходi якої з'ясовую, яка саме проблема у даного пацiєнта, пояснюю ïï можливi причини та розвиток. Потiм ми разом виробляємо алгоритм-тактику обстеження та лікування (якщо це необхідно). Пiсля завершення консультацiï надаю докладний друкований висновок (консультацію – інструкцію) в електронному вигляді. Основні захворювання, лікуванням яких я займаюся: чоловіче безпліддя; передчасна еякуляція; еректильна дисфункція; зниження статевого потягу (лібідо); «стертий оргазм». Діагностика та корекція андрогенного дефіциту у чоловіків (чоловічий клімакс); лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом; лікування порушення сечовипускання: прискорене сечовипускання, утруднене сечовипускання,болiсне сечовипускання.