Лікар проводить профілактику всіх можливих порушень стану здоров'я, первинну діагностику, супровід та лікування найбільш поширених захворювань органів та систем. Також проводить первинну діагностику та офтальмологічне огляд, офтальмоскопію та отоскопію для діагностики захворювань системи ЛОР органів.
Олена Василівна – лікар педіатр вищої категорії. Займається введенням дітей від народження і до 18 років, плануванням та проведенням вакцинації, надання першої допомоги у гострій ситуації, діагностика та лікування патологічних станів у педіатрії.
Олександр Анатолійович - кандидат медичних наук, лікар хірург зі сорокарічним стажем роботи, головний лікар мережі клінік «Viva». Володіє різними видами хірургічних втручань, як в плановій так і в ургентній хірургії. Олександр Анатолійович постійно підвищує свій професійний рівень у питаннях організації та управління охороною здоров'я.
Лікар-педіатр проводить спостереження, вакцинацію та надання медичної допомоги дітям раннього віку. Займається профілактикою дитячих захворювань різної етіології та надає медичну допомогу дітям відповідно до вимог сучасної педіатрії
Ірина Володимирівна – досвідчений фахівець в області ультразвукової діагностики.
На високоточному і сучасному обладнанні проводить всі види УЗ діагностики всього організму як дорослих, так і дітей від народження.