Спеціалізується на корекція міопії, гіперметропії,астигматизму, контактній корекції.
Сергій Анатолійович каже: “Мені подобається те що я роблю. Моя робота - моє натхнення. Працюючи з дітьми, я сам почуваюсь молодим, повним сил і натхнення продовжувати повертати зір своїм маленьким пацієнтам”
Дитячий нейрохірург. Кандидат медичних наук. Член редакційної колегії Українського нейрохірургічного журналу. Виконавчий член Європейського товариства нейрохірургів. Спеціалізується на хірургії черепа, нейро-онкології, транссфеноідальній нейрохірургії.
Галина Олексіївна експерт в галузі хвороб періоду новонародженості, нутріциології та імунопрофілактики у дітей. Піонер серед клінік України по щепленням проти пневмококової інфекції альтернативними видами вакцин. Окрім лікувальної діяльності в клініці проводить лекційний курс з молодими батьками з основних аспектів вигодовування, догляду та профілактики захворювань у дітей, займається дослідженням спадкової залежності у ранній маніфестації полівалентних алергічних реакцій у дітей раннього віку. Також в активі лікаря – розробка та впровадження Програми диференційного спостереження і педіатричного супроводу дітей першого року життя, Програми спостереження дітей з аномаліями конституції, Програми індивідуальної профілактичної імунізації.
Лікар спеціалізується на хірургічному лікуванні стоматологічних захворювань і патологій. Пріоритетним напрямком роботи є імплантологія, а також лікування запальних захворювань зубів і ясен. При плануванні імплантації зубів лікар враховує вік пацієнта, індивідуальні особливості, стан кісткової тканини (при необхідності виконує операції з нарощування необхідного обсягу кістки). Веде пацієнта протягом усього процесу лікування, дає відповідні рекомендації для успішного одужання.
Лікар-рентгенолог вищої категорії. Досвід роботи більше 32 років. Напрямки роботи: КТ, МРТ, Рентгенологія. Основні напрямки роботи: Онкологія, Covid-19, Захворювання судин.
Лікар-уролог стаж роботи 31 рік, вища категорія. Досвідчений лікар, пройшов велику кількість тематичних курсів підвищення кваліфікації. Спеціалізується на патології сечовидільної системи.
Науковий ступінь: кандидат медичних наук, доктор медичних наук, доцент, професор кафедри військової загальної практики сімейної медицини Української військово-медичної академії, PhD, вища кваліфікаційна категорія за фахом “Дерматовенерологія”
Лікар-гінеколог проводить установку і видалення ВМС, кольпоскопію, ультразвукове дослідження органів малого тазу, бере аналізи на дослідження. Лікує захворювання, що передаються статевим шляхом, запальні захворювання жіночих статевих органів, клімактеричні розлади