Ганна Михайлівна - професор, кандидат медичних наук, лікар-психіатр вищої категорії, психотерапевт, медичний психолог, дитячий психіатр.
Лікар спеціалізується на психіатрії та психотерапії. Проводить індивідуальні консультації. Лікує такі захворювання і патології, як:ПА, РХП, тривожно-депресивні розлади. Є автором 578 наукових робіт.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 15 відгуків
Марина 05 Грудень 2024
Лікарка здалась компетентною, комунікація була приємною, ставлення також, я отримала відповіді частково на свої запитання та на запит з яким я прийшла.
Марія 04 Листопад 2024
Олена 05 Червень 2024
Консультація сподобалася, дякую.
Віталіна 04 Червень 2024
Ілля 25 Квітень 2024
Все було чудово на цьому візиті.Дякую.
Тетяна 09 Квітень 2024
Лікарка мені дуже сподобалася як фахівець і як людина, я почувала себе комфортно, дякую.
Тамара 13 Лютий 2024
Ми спілкувалися цілу годину, мені сподобались її питання, і як вона надавала відповідала мої. Залишилась задоволеною онлайн консультацією, тому продовжу працювати із лікарем.
Дарина 23 Листопад 2023
Консультацією повністю задоволені, найвищій бал! Дякуємо!
Артем 12 Жовтень 2023
Анна Михайлівна, на мій погляд, здалась дуже професійним фахівцем. Вона знайшла підхід до дитини, що є важливим. Дитина почувала себе у кабінеті лікаря вільно та комфортно. Консультацією що я що дитина, залишились задоволені.
Варвара 10 Жовтень 2023
На консультації отримали - люб'язність, приємність, увагу, підтримку, варіанти пошуку вирішення проблеми, лікар прислухається до пацієнта. Залишились цілком задоволені.