Досвідчений лікар-педіатр проводить лікування дітей з патологіями травної системи, шкірними захворюваннями, хворобами сечостатевої системи. Діагностує відхилення в розвитку, дає оцінку загального стану здоров'я дитини. Є постійним учасником медичних конференцій і курсів підвищення кваліфікації
Ясинська Оксана Володимирівна – досвідчений лікар-отоларинголог клініки "Оксфорд Медікал". Закінчила Національний медичний університет ім. А.А. Богомольця у 2003 році та пройшла інтернатуру за спеціальністю "Отоларингологія" у 2005 році. Спеціалізується на лікуванні захворювань вух, горла та носа, включаючи видалення аденоїдів, лікування хропіння, тонзиліту, гаймориту та інших ЛОР-захворювань. Запишіться на прийом до Оксани Володимирівни та отримайте кваліфіковану медичну допомогу.
Лікар спеціалізується на естственних пологах (фізіологічні пологи), кесарів розтин. Олексій Сергійович консультує з питань вагітності. Активний учасник науково-практичних конференцій і семінарів з навичок оперативної лапароскопії, які проходив в Канаді.
Клінічний психолог Лілія Володимирівна Горчакова, магістр психології.
Для мене важливо створити безпечний простір доброти, підтримки та турботи, де ви зможете пізнавати себе та здобути щастя.
Чому вибирають мене:
Допомога в ситуаціях аб'юзу та сімейних конфліктів
Підтримка при депресії, страхах та вигоранні
Вирішення проблем у відносинах з дітьми, батьками чи партнерами
Супровід на шляху саморозвитку та набуття внутрішнього спокою та гармонії
Конфіденційність гарантується. Індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Членкиня Української асоціації транзакційного аналізу та Міжнародної асоціації психологів та сексологів. Має багаторічний досвід роботи з людьми, які переживають втрати, розлучення, зради, горювання, депресивні та тривожні стани. Працює з проблемами сексуального здоров’я, сексуальними дисфункціями, відкриттям власної сексуальності та прийняттям себе. Також працює з сімейними парами у складних ситуаціях, допомагаючи відновити гармонію та взаєморозуміння в стосунках.
Лікар спеціалізується на психології. Займається лікуванням розладів адаптації у дітей, різного ступеня вираженості; синдрому дефіциту уваги і гіперактивності у дітей; порушенням емоційної сфери у дітей, а також тривожних розладів у дітей та дорослих