Лікар Отоларинголог Гриненко Володимир Іванович на Doc.ua

Відгуки про Гриненко Володимир Іванович

Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить перевірку слуху за допомогою камертона, парацентез барабанної перетинки розкриття гематоми, абсцесу носової перегородки, репозицію уламків, накладення гіпсової пов'язки, видалення сірчаних пробок, зупинку носової кровотечі
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 14 відгуків

Олександр 23 Квітень 2026
Світлана 16 Квітень 2026
Лікар добрий, чудово пройшов візит, все було добре. Дякую.
Олена 31 Березень 2026
Мені все сподобалося, все було на вищому рівні, професіоналізм, гарний прийом і обстеження
Андрій 18 Березень 2026
Візит пройшов добре. Залишився усім задоволений, лікар назначив хороше лікування і гарно допоміг.
Ірина 09 Березень 2026
Галина 23 Грудень 2025
Мені сподобалося, що лікар компетентний, оглянув, призначив лікування, все добре пройшло, я задоволена візитом, дякую.
Ксенія 22 Липень 2025
Яна 25 Березень 2025
На консультацію записували дитину. Нам все дуже сподобалось, Дитині також, лікар знайшов до нього підхід, також Володимир Іванович назначив нам лікування, поки що допомогає.
Орися 17 Лютий 2025
Чудовий лікар. Вже багато років довіряю лише йому і лікування, яке він призначає завжди дієве.
Ніна 12 Грудень 2024
Дуже мені все сподобалося, гарний лікар, приємне спілкування, дякую.
1 2
Показати ще 4 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ