Марія Миколаївна - фахівець з ультразвукової пренатальної діагностики (проводить УЗД плода на всіх термінах вагітності в нормі та при патології). Лікар генетик в галузі «медицини плода», FMF сертифікована, консультує по результатам комбінованого скринінгу в І та ІІ триместрах вагітності, консультує вагітних з групи середнього та високого ризику по хромосомним аномаліям плода, генетичним синдромам та перинальним ускладненням, пов'язаних з плацентарною дисфункцією (затримка росту плода, прееклампсія, передчасні пологи, тощо). Проводить інвазивну пренатальну діагностику - амніоцентез.
Тетяна Володимирівна лікар вищої кваліфікаційної категорії, офтальмохірург, кандидат медичних наук. Спеціалізується на рефракційній хірургії (корекції зору лазером), лікуванні кератоконуса, поєднаних втручаннях при аметропіях високого ступеня. Є автором патенту в області лікування аметропії
Олег Петрович — лікар-хірург, проктолог, ортопед-травматолог. Спеціалізується на лікуванні гриж черевної стінки, лікуванні геморою, тріщин прямої кишки, нориці, випадання прямої кишки, епітеліальних куприкових ходів. Також лікар проводить лапароскопічні операції в черевній хірургії, видалення доброякісних утворень шкіри. Олег Петрович володіє такими способами діагностики як: аноскопія, ректороманоскопія, проктоскопія.
Давид Юрикович - фахівець в області лікування захворювань ендокринної системи. Лікар займається лікуванням цукрового діабету, патологій щитовидної залози, захворювань наднирників, гіперандрогенії, синдрому полікістозних яєчників і т.д. Приймає пацієнтів з 16 років.
Спеціалізується на лікуванні дистрофічних і судинних захворювань очей, в тому числі, діабетичних ускладнень (ретинопатії), запальних захворювань та захворювань рогівки: кератоконуса, рефракційної патології очей. Займається рефракційною ексімер-лазерною хірургією. Досвід роботи – 39 років.
Лікар-дерматовенеролог, дерматолог. Проводить консультування, діагностику та лікування пацієнтів в області дерматовенерології. Займається профілактикою шкірних хвороб. Проводить діагностику меланоми і раку шкіри, родимок
Мене звати Омельчук Тетяна Миколаївна, я лікар-гінеколог із 19-ти річним досвідом. Моя мета — допомогти жінкам зберігати та покращувати їхнє здоров’я, надаючи кваліфіковану та делікатну медичну допомогу.