Лікар Дерматолог Романенко Ірина Михайлівна на Doc.ua

Відгуки про Романенко Ірина Михайлівна

Доктор медичних наук
Доктор медичних наук, Професор, фахівець в лікуванні інфекційних та неінфекційних шкірних хвороб, захворювань, що передаються статевим шляхом. В роботі застосовує всі необхідні діагностичні маніпуляції, використовуючи модернізоване обладнання. Автор більш ніж 250 друкованих праць, включаючи 9 монографій. Може вести прийом англійською мовою.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 318 відгуків

Олена 01 Травень 2026
Євгенія 20 Квітень 2026
Задоволена візитом, все добре. Дуже все сподобалося, раджу лікаря. При необхідності буду звертатися ще.
Тетяна 20 Квітень 2026
Все добре було на візиті
Ірина 13 Квітень 2026
Владислав 03 Квітень 2026
Максим 30 Березень 2026
Візит до лікаря пройшов хорошо.
Юлія 27 Березень 2026
Ірина Михайлівна хороша людина, виписала вірні і не шкідливі ліки які мені допомагають. Рекомендую
Ніна 27 Березень 2026
Ірина Михайлівна дуже досвідчена та ввічлива людина. Уважна до пацієнтів, надала корисну інформацію по нашій проблемі з якою звернулись, дала багато порад, було дуже приємно спілкуватися з лікарем, була комфортна атмосфера в кабінеті. Ми задоволені відвідуванням.
Наталія 18 Березень 2026
Ми задоволені візитом до лікаря.
Ніна 16 Березень 2026
Лікар дуже уважна, гарно все пояснила, поставила діагноз, сподіваємося на одужання. Ірина Михайлівна приділила більше часу чим заплановано, дуже ретельно провела огляд. Лікарю дуже дякуємо за допомогу
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11

Лікарі поблизу