Олександр Олександрович - головний лікар клініки «Оптімед». Спеціалізується на рефракційній та порожнинній хірургії. Проводить ряд діагностичних досліджень з виявлення захворювань очей, комплексне лікування, в тому числі факоемульсифікацію катаракти.
Геннадій Петрович - спеціаліст вищої категорії, приймає пацієнтів онкологічного профілю. Мамолог зі стажем понад 35 років використовує широкий спектр нових методик і досягнень. Проводить висококваліфіковану діагностику і терапію на основі практичного досвіду. Пріоритетні професійні області лікаря - терапія пухлинних патологій будь-якої локалізації
Лікар-хірург, акушер-гінеколог, кандидат медичних наук. Успішно проводить лікування жіночих хвороб, усуває такі проблеми як ерозія шийки матки, жіноче безпліддя, дисплазія шийки матки та ін.
Лікар-хірург вищої категорії понад 30-ти років займається лікуванням хвороб внутрішніх органів за допомогою оперативних втручань. Виконує широкий спектр діагностичних і лікувальних процедур. Здійснює професійні огляди після операцій, перев'язки, накладення швів, видалення новоутворень шкірного покриву