Головний лікар клініки спеціалізується на хірургії, ендокринній хірургії, онкології. Проводить амбулаторний прийом, операції щитовидної залози і надниркових залоз, операції новоутворень шкіри, операції м'яких тканин і ран, операції пов'язані із запальними процесами різної локалізації
Лікар-оториноларинголог, дитячий ЛОР-лікар. Основні напрямки діяльності: сучасні методи діагностики і лікування вух, носа, навколоносових пазух і ротоглотки, ендоскопія ЛОР-органів, малі операції на ЛОР-органах
Юлія Ігорівна проводить консервативне і хірургічне лікування доброякісних і злоякісних захворювань молочних залоз. Займається лікуванням кістозної мастопатії, кістозно-фіброзної мастопатії, аденозів молочних залоз, фіброаденоми молочної залози, абсцесів молочних залоз, травм молочних залоз, лактостазів та ін.
Преподобний Вячеслав Володимирович - висококваліфікований хірург із науковим ступенем і багаторічним досвідом роботи. Його практика охоплює як амбулаторні, так і складні оперативні втручання, а також використання інноваційних методів у хірургії та проктології. Якщо вам потрібна професійна медична допомога, звертайтеся до «Оксфорд Медікал» і запишіться на консультацію вже сьогодні.
Досвідчений лікар-хірург широкого профілю. Володіє основним спектром оперативних втручань, що проводяться хворим з хірургічною інфекцією, опіками, травмами, трофічними порушеннями, новоутвореннями і ін. Є автором і співавтором 6 наукових робіт, має 2 патенти
Лікар-хірург вищої категорії. Спеціалізується на проведенні операцій різного ступеня тяжкості в області загальної та гнійної хірургії, виконує малі проктологічні операції.
Володимир Олександрович проводить прийом пацієнтів хірургічного профілю. Займається діагностикою та лікуванням гострих і хронічних захворювань органів сечостатевої системи, аноперіанальної ділянки, запальних і неспецифічних захворювань органів черевної порожнини і малого таза, вроджених аномалій або придбаних деформацій, онкологічних захворювань
Данило Борисович здійснює консультативний прийом пацієнтів з проктологічних захворюваннями. Володіє сучасними методами діагностики і лікування профільних пацієнтів. Проводить весь спектр оперативних втручань в проктології. В роботі застосовує дезартерізацію і лазерне видалення гемороїдальних вузлів, геморроідопексію, лазерне видалення анальних тріщин тощо.
Олена Сергіївна спеціалізується на хірургії. Проводить видалення атером, ліпомбазаліом, родимок, бородавок, папілом, кератом, гігром,
видалення контагіозного молюска, пункційну біопсію, трепан-біопсію під УЗД контролем, лапароцентез, відкрита абдомінальна хірургія та ін.