Інна Валеріївна — Дитячий гінеколог, підлітковий гінеколог, гінеколог- ендокринолог, Лікар вищої категорії, Кандидат медичних наук. Лікар володіє методами малоінвазивної оперативної гінекології у лікуванні кіст яєчників, при перекрутах придатків матки, володіє методами хірургічного лікування із застосуванням реконструктивно-пластичної техніки в лікуванні аномалій розвитку жіночих статевих органів.
Гінеколог-ендокринолог лікує віковий урогенітальний синдром, гіперпролактинемію, хвороби матки і придатків. Визначає наявність венеричних захворювань і призначає терапію, консультує з планування вагітності та контрацепції. Крім того, Ірина Миколаївна проводить УЗД і естетичні гінекологічні процедури за допомогою плазмоліфтингу і ін'єкцій
Світлана Михайлівна володіє в повному обсязі методами хірургічного лікування в гінекології (гістероскопія, лапароскопія, лапаротомія, гістерорезектоскопія), також спеціалізується у пластичній хірургії. Займається проблемами невиношування, жіночого безпліддя і гормональних порушень
Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології та ендокринології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: кандидоз, дисплазія шийки матки, хламідіоз, гонорея, сифіліс та інші
Лідія Олександрівна - лікар спеціалізується на лікуванні ендокринних гінекологічних захворювань. У своїй роботі застосовує широкий спектр методик для профілактики жіночого безпліддя, порушень менструального циклу, патологічного клімаксу, а також запальних захворювань піхви і шийки матки.
Акушер-гінеколог. Допомагає пацієнтам ефективно вирішувати безліч проблем гінекологічного характеру. Лікує такі захворювання, як: порушення менструального циклу, патології структури яєчників і ендометрія, доброякісні пухлини матки і придатків, запальні і дисгормональні захворювання шийки матки та ін.
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець. Проводить малі інвазивні операції, кольпоскопію. Консультує з планування сім'ї, з контрацепції. Займається веденням вагітності.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог. Практична робота, спрямована на надання допомоги з питань порушення менструального циклу, безпліддя, запальних захворювань, питань контрацепції. Проводить УЗ-діагностику.
Наталія Юріївна лікар гінеколог-ендокринолог, займається лікуванням захворювань порушень менструального циклу, гнійно-запальних захворювань органів малого тазу, безпліддя, доброякісних новоутворень яєчників, міоми матки, ендометроіоза. Лікар має вищу кваліфікаційну категорію.
Лікар гінеколог-ендокринолог, онкогінеколог проводить діагностику і лікування порушень репродуктивної функції, ведення вагітності, УЗД ОМТ, соносальпінгографію (гідросальпінгографію), оперативні втручання: видалення доброякісних новоутворень жіночих статевих органів, лікування дисплазії шийки матки різними методами, пластичні операції малих і великих статевих губ і ін.