Лікар УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог Харабуга Ірина Миколаївна на Doc.ua

Харабуга Ірина Миколаївна

Гінеколог-ендокринолог лікує віковий урогенітальний синдром, гіперпролактинемію, хвороби матки і придатків. Визначає наявність венеричних захворювань і призначає терапію, консультує з планування вагітності та контрацепції. Крім того, Ірина Миколаївна проводить УЗД і естетичні гінекологічні процедури за допомогою плазмоліфтингу і ін'єкцій
Відгуки

Про лікаря

• ХII з'їзд акушерів-гінекологів України з міжнародною участю« Репродуктивне здоров'я в ХХІ столітті» (2006)
  • «Актуальні питання діагностики, профілактики та лікування захворювань молочних залоз» (2009)
  • «Актуальні питання планування сім'ї» (2010)
  • Засідання круглого столу з міжнародною участю « Сучасні аспекти застосування гестагенів в клінічній практиці» (2010)
  • «Актуальні питання репродуктивної ендокринології та сучасні аспекти діагностики і лікування безпліддя» (2010)
  • «Роль прогестерону в корекції порушень репродуктивної функції в практиці акушера-гінеколога» (2010)
  • «Медикаментозне переривання вагітності ранніх строків» (2011)
  • «Актуальні питання збереження репродуктивного здоров'я дівчаток-підлітків і молодих жінок» (2012)
  • «Захворювання шийки матки» (2015)
  • «Акушерство і гінекологія», «Ультразвукова діагностика» (2016)
  • багатоцентрове дослідження «Едельвейс» в рамках проекту «Репродуктивне здоров'я молоді» (2016)
  • Міжнародний Форум з сучасних питань акушерства і гінекології (2018)
  • Майстер-клас "Вагінальна beauty-концепція в практиці лікаря: від теорії кглубінной практиці"
  • Огляд молочних залоз - пальпація
  • Гінекологічний огляд
  • Кольпоскопія
  • Медикаментозне переривання вагітності
  • УЗД діагностика
  • Видаленнякондилом урогенитальної зони
  • Ін`єкційна лабіопластика
  • Плазмоліфтинг інтимної зони
  • Збільшення точки G (Аугментація точки G)

Освіта

• Донецкий медицинский университет им. М.Горького (2003)

Курси

• «Актуальні питання планування сім'ї» (2010)
  • «Медикаментозне переривання вагітності ранніх строків» (2011)
  • «Захворювання шийки матки» (2015)
  • «Акушерство і гінекологія», «Ультразвукова діагностика» (2016)
  • Міжнародний Форум з сучасних питань акушерства і гінекології (2018)

Послуги

• УЗД діагностика
  • Видаленнякондилом урогенитальної зони
  • Ін`єкційна лабіопластика
  • Плазмоліфтинг інтимної зони
  • Збільшення точки G (Аугментація точки G)

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ