Лікар з досвітом роботи понад 20 років вивчає різні хвороби, які можуть впливати на функціонування та здоров'я органів черевної порожнини, проводить діагностику за допомогою різноманітних методів, включаючи ендоскопію, ультразвукове дослідження, аналізи та інші процедури. Гастроентеролог також розробляє індивідуальні плани лікування та рекомендації зі зміни стилю життя для пацієнтів з гастроентерологічними захворюваннями.
Доктор спеціалізується на лікуванні кардіологічних, гастроентерологічних та терапевтичних захворювань, таких як аритмія серця, бронхіт, пневмонія, гастрит, гастродуоденіт, інфаркт міокарда, ішемічна хвороба серця, виразкова хвороба і багато інших.
Провідний спеціаліст у галузі сімейної медицини, гастроентерології, кардіології та терапії, підбирає базисну терапію при захворюваннях дихальної, сечовидільної, гепатобіліарної, серцево-судинної систем. Займається інтерпретацією основних лабораторних аналізів, розшифровкою ЕКГ. Застосовує схеми небулайзерної терапії для лікування
хронічних пульмонологічних патологій
Вікторія Миколаївна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань травної системи. Займається лікуванням гастриту, виразкової хвороби, коліту, холециститу, дискінезії жовчовивідних шляхів, панкреатиту та ін.
Професійне поле діяльності Наталії Петрівни включає всебічну терапію гострих і хронічних патологій стравоходу, шлунка, кишечника, гепатобіліарної системи та функціональних порушень підшлункової залози, що виникли з різних причин, під впливом різних етіологічних факторів.
Вікторія Анатоліївна спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань шлунково-кишкового тракту. Призначає схему обстеження, схему лікування, проводить інтерпритацію даних обстеження, дає рекомендації щодо консультації суміжних фахівців та ін.
Людмила Андріївна - кандидат медичних наук, доцент, лікар-гастроентеролог вищої кваліфікаційної категорії з практичним досвідом більше 40 років. - Займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань органів травної системи.
Валентина Анатоліївна — лікар першої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань терапевтичного і гастроентерологічного профілю. Займається лікуванням гастриту, бронхіту, пневмонії, ГРВІ, вегето-судинної дистонії.
В'ячеслав Вікторович є високоспеціалізованим лікарем гастроентерологом, доктором медичних наук. Надає послуги діагностики, лікування органів шлунково-кишкового тракту, таких як: гастроезофагіальна виразкова хвороба, хронічний панкреатит і холецистит, гострі і хронічні гепатити, цироз, дисбактеріоз, хвороби стравоходу, шлунка, 12-ти палої кишки, тонкого і товстого кишечника в поєднанні з патологіями та ін.