Професійне поле діяльності Наталії Петрівни включає всебічну терапію гострих і хронічних патологій стравоходу, шлунка, кишечника, гепатобіліарної системи та функціональних порушень підшлункової залози, що виникли з різних причин, під впливом різних етіологічних факторів.
Вікторія Анатоліївна спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань шлунково-кишкового тракту. Призначає схему обстеження, схему лікування, проводить інтерпритацію даних обстеження, дає рекомендації щодо консультації суміжних фахівців та ін.
Людмила Андріївна - кандидат медичних наук, доцент, лікар-гастроентеролог вищої кваліфікаційної категорії з практичним досвідом більше 40 років. - Займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань органів травної системи.
Валентина Анатоліївна — лікар першої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань терапевтичного і гастроентерологічного профілю. Займається лікуванням гастриту, бронхіту, пневмонії, ГРВІ, вегето-судинної дистонії.
В'ячеслав Вікторович є високоспеціалізованим лікарем гастроентерологом, доктором медичних наук. Надає послуги діагностики, лікування органів шлунково-кишкового тракту, таких як: гастроезофагіальна виразкова хвороба, хронічний панкреатит і холецистит, гострі і хронічні гепатити, цироз, дисбактеріоз, хвороби стравоходу, шлунка, 12-ти палої кишки, тонкого і товстого кишечника в поєднанні з патологіями та ін.
Леонід Аркадійович лікар вищої кваліфікації з досвідом роботи більше 30-ти років. Він лікує захворювань шлунка (коліт, гастрит, виразка), жовчного міхура, товстої кишки. Є автором чотирьох друкованих робіт, які були опубліковані в медичних виданнях Росії та України.
Головний лікар клініки «Персомед». Спеціалізується на лікуванні гастроентерологічних захворювань, відеоендоскопічних дослідженнях (гастроскопія, колоноскопія), скринінгу ранніх форм онкологічних захворювань шлунково-кишкового тракту. Володіє методиками визначення хелікобактерної інфекції, ph-метрії. Підбирає індивідуальні програми лікування.
Лікар спеціалізується на терапії і діагностиці патологій шлунково-кишкового тракту. Оксана Петрівна займається лікуванням захворювань: стравоходу, печінки, шлунка, кишечника, дванадцятипалої кишки, жовчовивідних шляхів
Лікар-гастроентеролог проводить комплексний аналіз здоров'я пацієнтів, підбирає оптимальне лікування при гастриті, виразці, дуоденіт, дисбактеріозі і т.д., організовує консультації у інших вузькопрофільних фахівців і призначає сезонні вакцинації.