Вікторія Миколаївна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань травної системи. Займається лікуванням гастриту, виразкової хвороби, коліту, холециститу, дискінезії жовчовивідних шляхів, панкреатиту та ін.
Професійне поле діяльності Наталії Петрівни включає всебічну терапію гострих і хронічних патологій стравоходу, шлунка, кишечника, гепатобіліарної системи та функціональних порушень підшлункової залози, що виникли з різних причин, під впливом різних етіологічних факторів.
Вікторія Анатоліївна спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань шлунково-кишкового тракту. Призначає схему обстеження, схему лікування, проводить інтерпритацію даних обстеження, дає рекомендації щодо консультації суміжних фахівців та ін.
Людмила Андріївна - кандидат медичних наук, доцент, лікар-гастроентеролог вищої кваліфікаційної категорії з практичним досвідом більше 40 років. - Займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань органів травної системи.
Валентина Анатоліївна — лікар першої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань терапевтичного і гастроентерологічного профілю. Займається лікуванням гастриту, бронхіту, пневмонії, ГРВІ, вегето-судинної дистонії.
В'ячеслав Вікторович є високоспеціалізованим лікарем гастроентерологом, доктором медичних наук. Надає послуги діагностики, лікування органів шлунково-кишкового тракту, таких як: гастроезофагіальна виразкова хвороба, хронічний панкреатит і холецистит, гострі і хронічні гепатити, цироз, дисбактеріоз, хвороби стравоходу, шлунка, 12-ти палої кишки, тонкого і товстого кишечника в поєднанні з патологіями та ін.
Леонід Аркадійович лікар вищої кваліфікації з досвідом роботи більше 30-ти років. Він лікує захворювань шлунка (коліт, гастрит, виразка), жовчного міхура, товстої кишки. Є автором чотирьох друкованих робіт, які були опубліковані в медичних виданнях Росії та України.
Головний лікар клініки «Персомед». Спеціалізується на лікуванні гастроентерологічних захворювань, відеоендоскопічних дослідженнях (гастроскопія, колоноскопія), скринінгу ранніх форм онкологічних захворювань шлунково-кишкового тракту. Володіє методиками визначення хелікобактерної інфекції, ph-метрії. Підбирає індивідуальні програми лікування.
Лікар спеціалізується на терапії і діагностиці патологій шлунково-кишкового тракту. Оксана Петрівна займається лікуванням захворювань: стравоходу, печінки, шлунка, кишечника, дванадцятипалої кишки, жовчовивідних шляхів