Таміла Вікторівна займається лікуванням захворювань органів травлення, проводить інвазивне вимірювання кислотності шлунка. Таміла Вікторівна автор 38 наукових робіт, понад 20 статей, має 3 патенти на винахід по діагностиці та лікуванню хвороб органів травлення, 4 методичних посібника.
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань шлунка, стравоходу, дванадцятипалої кишки, печінки, кишечника, жовчного міхура, жовчовивідних шляхів, підшлункової залози та ін.
Ірина Петрівна — лікар вищої категорії, гастроентеролог. Займається лікуванням шлунково-кишкового тракту. Лікує такі хвороби, як: гастрит, панкреатит, коліт, виразка та інші
Лікар лікує захворювань шлунково-кишкового тракту, біліарної системи. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні хворих з хронічними захворюваннями органів травлення
Наталія Сергіївна спеціалізується на терапії та гастроентерології. Займається лікуванням
захворювань шлунково-кишкового тракту, печінки, жовчовивідних шляхів.
Доктор Герасько О.В. займається терапією порушень і патологій ендокринологічного профілю, діагностикою і корекцією бронхолегеневих запальних процесів, гострих і затяжних порушення і патологічних процесів в органах шлунково-кишкового тракту.