Лікар лікує такі захворювання і стани, як: гастродуоденіти, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, функціональні розлади травлення у дітей, аскарыдоз, лямбліоз, функціональні порушення біліарного тракту та підшлункової залози
Лікар гастроентеролог-дієтолог. Спеціалізується на лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту, консультує пацієнтів з питань дієтології, розробляє індивідуальні програми.
Лікар проводить консультації і діагностику при порушеннях обміну речовин. Займається лікуванням хвороб шлунково-кишкового тракту - виразкової хвороби, гастриту, панкреатиту, нирок і т.д. Лікар регулярно вдосконалює свої знання, беручи участь в тренінгах і наукових семінарах. У медичній практиці лікар застосовує свої знання і досвід в поєднанні з індивідуальним підходом, що гарантує ефективне лікування.
Лікар-гастроентеролог надає професійну медичну допомогу пацієнтам з хронічними і гострими формами коліту, гастриту, дуоденіту, запаленням кишечника і жовчного міхура, виразковою хворобою і цирозом печінки. Проводить комплексне обстеження (УЗД, ендоксопію) і підбирає ефективні методи лікування