Дитячий гастроентеролог і педіатр, досвідчений фахівець зі спостереження діток з порушеннями в травній системі, інфекційними патологіями, запаленнями слизової рота, бронхолегеневі захворювання та їх ускладнення. Лікар консультує батьків з дітьми раннього віку з питань вигодовування, турботи і розвитку. Також проводить профілактичну вакцинацію.
Лікар приймає в клініці дорослих і дітей з 12 років. Наталя Валентинівна лікує вірусні захворювання (грип, ГРВІ), органів дихання, шлунка і кишечника, сечовивідних шляхів, серця і судин та інші захворювання терапевтичного профілю.
Веде прийом дітей і дорослих. Спеціаліст проводить УЗ-дослідження всіх органів і систем. Діагностує і консультує з питань лікування таких захворювань, як гастрит, гастродуоденіт, холецистит, панкреатит, коліт, СРК, дисбактеріоз кишечника
Лікар-педіатр, гастроентеролог, УЗД-фахівець. Основні напрямки роботи: функціональні і органічні захворювання органів шлунково-кишкового тракту, простудні та інфекційні захворювання в педіатрії; УЗД обстеження органів черевної порожнини та нирок.
Лікар лікує такі захворювання і стани, як: гастродуоденіти, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, функціональні розлади травлення у дітей, аскарыдоз, лямбліоз, функціональні порушення біліарного тракту та підшлункової залози