Наталія Миколаївна - кваліфікований дитячий гастроентеролог. Діагностує і лікує гострі та хронічні форми дуоденіту, гастриту, коліту. Допомагає при диспептичних розладах, діареї та отруєнні. Призначає щадне і, в той же час, дієве лікування
Лікар-терапевт, гастроентеролог, гомеопат, геронтолог, має вищу категорію, проводить консультації, лікування пацієнтів від 3-х років, геронтологічних хворих, призначення небулайзерної терапії (інгаляція ліків).
Лікар спеціалізується на гастроентерології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: гастрит, коліт, ентероколіт, панкреатит та інші
Лікар спеціалізується на діагностиці та терапії патологій шлунково-кишкового тракту у дітей. Лікує хвороби шлунка, кишечника, печінки, стравоходу, дванадцятипалої кишки і жовчовивідних шляхів
Сімейний лікар першої категорії. Тетяна Геннадіївна спеціалізується як на лікуванні дорослих, так і на лікуванні дітей від трьох років. Виконує весь комплекс педіатричних та терапевтичних послуг.
Лікар консультує маленьких пацієнтів із захворюваннями органів шлунково-кишкового тракту - гепатит, цироз та фіброз печінки, запальні захворювання кишечника, целіакія
Лікар педіатр з досвідом роботи в державних і
приватних закладах, лікар гастроентеролог- дитячий
лікар алерголог-дитячий. Консультації з грудного вигодування, введення прикорму, вакцинація дітей за календарем і з порушенням календаря, лікування поширених захворювань дитячого віку, захворювання
органів травлення, діагностика і лікування алергічних захворювань.