Лікар-анестезіолог, вперше в Україні застосував методику екстракорпоральної підтримки життєдіяльності (ЕКМО) у дорослих і дітей. Провідний спеціаліст у галузі екстракорпоральних методів лікування дисліпідемії (каскадна плазмафільтрація) і кардіоміопатія (імуносорбція). Щорічно консультує більше 1500 пацієнтів і проводить більше 1000 процедур екстракорпоральної гемокорекції. Щорічно забезпечує штучний кровообіг близько 300 оперативних втручань у дорослих і дітей. Має міжнародний сертифікат GCP.
Доктор Скочко володіє всіма видами сучасного анестезіологічного забезпечення (внутрішньовенний, ендотрахеальний і ін.), Здійснює спинномозкову анестезію, а також весь спектр реанімаційних заходів.
Анестезіолог-реаніматолог, фахівець з еферентної терапії, область професійної діяльності - проведення всіх видів анестезії, включаючи спинномозкову анестезію, катерізація магістральних і периферичних вен, інтракорпоральна детоксикація.
Сергій Володимирович проводить плазмафорез: процедуру збору, очищення і повернення крові для нормалізації роботи органів і систем. Таким чином проводить детоксикацію організму пацієнта
Оксана Олександрівна – дерматолог, трихолог, дерматохірург, анестезіолог, фахівець із лазерних та ін’єкційних процедур, терапевт. Має досвід роботи понад 15 років. Займається лікуванням судин, новоутворень, всіх видів алопецій (випадіння волосся), акне, постакне, гіперактивності мімічних мʼязів, зморшок.
Лікар спеціалізується на реаніматології, анестезіології, неврології, наркології. Лікує наркотичну, алкогольну залежність, ігроманію. Також, лікар займається медичною психотерапією
Дікунов - лікар першої категорії, - спеціалізується на внутрішньовенній, інгаляційній, регіональній, комбінованій і багатокомпонентній анестезіології при хірургічних втручаннях в сферах урології, акушерства і гінекології. Проводить інтенсивну терапію пацієнтів. Застосовує внутрішньовенну анальгоседацію пацієнтів зі спонтанним диханням.
Василь Григорович практикує як лікар-анестезіолог, в його обов’язки входить підбір анестезії під кожний окремий випадок оперативного втручання, контроль готовності пацієнта до операції, надання допомоги в рамках інтенсивної терапії.
Олег Миколайович спеціалізується на анестезіологічному захисту пацієнта при хірургічному лікуванні різноманітної офтальмологічної патології. Активно веде наукову діяльність, вивчаючи комплексний підхід до усунення болю, антистресові методики анестезії.