Олег Миколайович спеціалізується на анестезіологічному захисту пацієнта при хірургічному лікуванні різноманітної офтальмологічної патології. Активно веде наукову діяльність, вивчаючи комплексний підхід до усунення болю, антистресові методики анестезії.
Володимир Борисович — лікар-анестезіолог вищої кваліфікаційної категорії. Здійснює анестезіологічний супровід пацієнтів при хірургічних та ендоскопічних втручань. У разі виникнення гострих порушень життєвих функцій у своїй роботі застосовує сучасні методики невідкладної допомоги. Проводить усі види анестезії при різних типах оперативних втручань, інвазивних і рентгеноконтрастних методах дослідження. Може приймати англомовних пацієнтів
Займається підготовкою пацієнтів до наркозу, здійснює контроль за станом пацієнта, коли здійснюється оперативне втручання, виводить з наркозу. Індивідуально становить схему і підбирає препарати для введення в наркоз.
Вадим Володимирович спеціалізується на анестезіологічному забезпеченні планових і ургентних оперативних втручань у дорослих, дітей, новонароджених. Володіє всіма сучасними методиками анестезії та інтенсивної терапії. Проводить післяопераційний моніторинг хірургічних хворих
Основним напрямком в роботі Антона Володимировича є проведення різнопланових заходів в області анестезіологічного забезпечення під час операцій і підготовки дитини до наркозу. Також даний лікар проводить діагностику стану слизової трахеї і бронхів (бронхоскопія)
Доктор має багаторічний досвід роботи в умовах реанімації. Володіє методами постановки регіональної анестезії і лікувальних блокад. Виконує супровід оперативних втручань, стежить за станом пацієнта під час і після операції
Врач-анестезиолог высшей категории. Проводит консультации. Выполняет эндотрахиальные, внутривенные и внутримышечные наркозы, а также эпидуральные и спинномозговые анестезии.