Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить кольпоскопію, пробу Шиллера, консультування, введення / видалення ВМС, біопсію шийки матки, вишкрібання цервікального каналу, взяття аспірату з порожнини матки, РДВ, забір матеріалу для бактеріального дослідження, ПЛР
Гирич Валерія Олександрівна займається не тільки діагностикою та лікуванням безпліддя різного генезу, а й практикує всі сучасні методики репродуктивних технологій. Доктор займається діагностичної та лікувальної гістероскопією, гістеросальпінгографією, УЗ-діагностикою, лазерною хірургією. Має великий і успішний досвід в проведенні внутрішньоматкових інсемінацій і протоколів ЕКО.
Ольга Олегівна є висококваліфікованим фахівцем в області проведення різнопланових маніпуляцій з діагностування та лікування широкого спектру захворювань з розряду гінекології. Також варто відзначити, що даний лікар займається веденням вагітних
Кваліфікований лікар-гінеколог доказової медицини зі стажем роботи понад 11 років займається діагностикою, лікуванням та профілактикою гінекологічних захворювань. Компетентний лікар УЗД-діагностики. Володіє англійською мовою. Постійно оновлює свої знання. Дає поради щодо застосування контрацепції, консультує у питаннях фізіології та патології вагітності.
Лікар Черненко І.О. використовує системний підхід до терапії гінекологічної патології: аналізує скарги пацієнта і клінічні прояви хвороби, раціонально призначає додаткові дослідження для підтвердження діагнозу, проводить комплексну терапію.
Лікар спеціалізується на гінекології та УЗД-діагностиці. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: кандидоз, дисплазія шийки матки, ерозія шийки матки та інші
Кандидат медичних наук, лікар акушер-гінеколог, фетальний хірург, репродуктолог. Займається лікуванням хвороб плода, проблемами монохоріальної двійні, плацентарної дисфункції, резус-конфліктної вагітності, затримки внутрішньоутробного розвитку, загрози передчасних пологів, інфікування плода
Доктор Миколаєць І.В. - провідний спеціаліст репродуктивного напрямки медцентру «Здоров'я родини». В арсеналі доктора Миколаєць І.В. володіння методиками прицільної біопсії, лазерної вапоризації і радіохвильового видалення патологій шийки матки, внутрішньоматкової інсемінації, а також всіма способами стимуляції овуляції.
Акушер-гінеколог, володіє лапаротомними та лапароскопічними видами операцій на матці та додатках, проводить лікування непліддя та діагностику захворювань, що є причиною даної проблеми.
Лікар акушер-гінеколог володіє методами консервативної терапії і оперативного лікування, в тому числі лікування безпліддя методами допоміжних репродуктивних технологій, методиками ендоскопічних операцій (лапароскопія, гістероскопія)