Віта Володимирівна - лікар акушер-гінеколог, УЗД-фахівець. Проводить кольпоскопію (в тому числі розширену цифрову кольпоскопію), УЗД органів малого тазу. Займається діагностикою та лікуванням запальних захворювань органів малого таза і захворювань, пов'язаних з порушеннями циклу та клімактеричним синдромом. Компетентна в лікуванні захворювань, які передаються статевим шляхом. Проводить підбір контрацепції, вакцинацію від ВПЛ.
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології гінекологічного профілю такі, як: кандидоз, хламідіоз, сифіліс
Лікар акушер-гінеколог. Володіє всіма сучасними методами діагностики і лікування гінекологічних захворювань; рекомендує методи контрацепції, проводить лікування безпліддя, спостерігає за вагітністю.
Олег Святославович має міжнародний досвід практики, підтверджений сертифікатами. Веде прийом на англійській мові. Спеціалізується на пластиці шийки матки і делікатної терапії захворювань шийки матки (аргоноплазменной методом), запальних процесів, статевих інфекцій, деяких видів безпліддя.