Висококваліфікована гінекологиня, яка постійно вдосконалює свої знання та навички. Її професійна кар'єра відзначається не лише досконалими знаннями та вміннями, але й теплим ставленням до пацієнтів. Олена спеціалізується на сучасних методах діагностики та лікування гінекологічних захворювань, завжди враховуючи індивідуальні потреби кожної жінки. Завдяки її уважності та турботливості, пацієнти почуваються комфортно під час прийому.
Акушер-гінеколог, область професійного інтересу включає наукову діяльність в сфері акушерства і гінекології, планування сім'ї, і практичну - діагностика і подальша терапія патологій інфекційного, запального і т.д. характеру жіночих репродуктивних органів.
Лікар УЗД, акушер-гінеколог, проводить лікування патологій жіночої статевої системи, а також УЗД-обстеження органів малого тазу, грудної залози, УЗД під час вагітності.
Лікар акушер-гінеколог, пріоритетний напрямок в роботі фахівця - діагностика, попередження і лікування хвороб шийки матки. Проводить заходи профілактики з невиношування вагітності.
Спеціалізується на обстеженні та лікуванні жінок з безпліддям, плануванні та веденні вагітності. Має великий досвід в амбулаторному спостереженні вагітних з обтяженим акушерським анамнезом, звичним невиношуванням, а також екстрагенітальною патологією. Кваліфіковано і відповідально займається плануванням, підготовкою і проведенням пологів. Є здобувачем наукового ступеня кандидата медичних наук, має наукові публікації
Лікар акушер-гінеколог, займається лікуванням інфекційно-запальних захворювань жіночих статевих органів, патологій шийки матки, веде прийом вагітних, проводить всі необхідні діагностичні маніпуляції.
Доктор спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультативний прийом, кольпоскопію, пайпель біопсія ендометрію,
біопсію шийки матки. Лікує такі захворювання і патології, як: кандидоз, хламідіоз, гонорея, сифіліс
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить діагностику і лікування фонових процесів шийки матки, діагностику та лікування порушень менструального циклу, менопаузи, ведення вагітності, пологів та післяпологового періоду, введення і видалення засобів внутрішньоматкової контрацепції, медикаментозне переривання вагітності