Досвідчений стоматолог, який займається терапевтичним, ортопедичним лікуванням зубів. Проводить протезування зубів, здійснює підготовку до протезування.
Наталія Станіславівна спеціалізується на терапевтичному лікуванні зубного ряду (каріозних / некаріозних уражень). Також вона займається проведенням художньої реставрації зубів, лікуванням по ендодонтичному профілю.
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу і його ускладнень. Проводить реставрацію зубів під мікроскопом і лікує кореневі канали
Володіє новітніми методиками в області дорослої і дитячої терапевтичної стоматології, в тому числі ендодонтії. Застосовує сучасні методи профілактики стоматологічних захворювань у дорослих і дітей. У пацієнтів будь-якого віку формує довіру до лікаря-стоматолога завдяки професіоналізму, акуратності і чуйності в роботі.
Стоматолог-терапевт спеціалізується на професійній гігієні ротової порожнини, лікування карієсу і його ускладнень різного ступеня складності, консультує з питань повсякденного догляду за зубами і підбору засобів гігієни
Спеціалізується на усуненні неправильного прикусу і вирівнювання зубного ряду за допомогою постановки кап, пластин і брекетів. Здійснює мікропротезування, знімне/незнімне протезування, бюгельне протезування, протезування на імплантатах.
Стоматолог-ортопед, область професійної діяльності - всі типи знімних і незнімних протезів зубного ряду, протезування на імплантатах, включаючи установку безметаллових і металокерамічних коронок, вінірів, бюгельних протезів.