Приватні лікарі Харкова

Висококваліфікований лікар ендокринолог 1 категорії з великим досвідом роботи. Консультації, діагностика ендокринних захворювань; лікування пацієнтів з ендокринними хворобами; системний підхід, ефективні методи терапії для пацієнтів з різною патологією щитовидної залози, гіпофіза, ожирінням; розробка індивідуальних схем лікування для пацієнтів з цукровим діабетом 1 і 2 тіпа.Наблюденіе і ведення вагітних жінок з різною ендокринною патологією і жінок, які планують вагітність.
Харків, вул. Полтавський шлях, 123, 2 поверх, офіс 11
Логопед-дефектолог. Позбавляє пацієнтів від діслалії, алалії, дизартрії, ринолалії, афазії, заїкання. Веде прийом для всіх вікових груп.
Харків, вул. Плеханівська, 19а
Андрій Олександрович - фахівець в області ортопедичної стоматології: зняття травми твердих тканин зубів, пульпи, відновлення та протезування зубів.
Асмік Абововна лікар-офтальмолог, спеціалізується на лікуванні захворювань очей (далекозорість, короткозорість, астигматизм і т.д.), також займається хірургією придаткового апарату очей.
Харків, ул. 23 Августа, 34
Дитячий ортопед і хірург, виконує кінезіотейпування, лікувальний масаж, підбір устілок при плоскостопості. Як хірург, лікар проводить видалення новоутворень м'яких тканин, мозолів, врослих нігтів, родимок. Крім того, Олександр Олександрович є фахівцем ультразвукової діагностики
Харків, вул. Соколова, 4
Лікар-логопед, педагог, працює тільки з дітьми від 3 до 10 років, надає допомогу при загальному недорозвитку мовлення і затримки мовного розвитку, фахівець в області виправлення недоліків звуковимови при дислалии, дизартрії, ринолалии.
Стоматолог-ортодонт, займається виправленням прикусу і інших патологій зубочелюстного апарату, використовуючи для цього капи, пластинки, брекети і інші системи. Регулярно підвищує свій професійний рівень в галузі стоматології та ортодонтії, відвідуючи курси, тренінги, семінари.
Тетяна Петрівна веде амбулаторний прийом з обов'язковим цитологічним скринінгом. Проводить лікування запальних патологій органів малого таза та ІПСШ.
Лікар-ендокринолог, терапевт спеціалізується на лікуванні цукрового діабету та його ускладнень, захворювань паращитовидних залоз, порушень менструального циклу (ендокринних аспектів жіночого безпліддя), захворювань наднирників (синдром Іценко-Кушинга, гіперальдостеронізм, феохромоцитома), захворювань гіпофіза, артеріальної гіпертензії ендокринного генезу, порушень ліпідного обміну