Приватні лікарі Харкова

Лікар, Анна Василівна, проводить лікування цукрового діабету, гіпотиреозу, тиреотоксикозу, тиреоїдитів, дифузного нетоксичного зобу, надниркової недостатності, ожиріння і ін.
Лікар проводить УЗ-діагностику різних органів і електрокардіограму. Лікує захворювання дихальних шляхів (пневмонія, бронхіт), серця (стенокардія, артеріальна гіпертензія) та шлунка (гастрит, виразкова хвороба).
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань носа і навколоносових пазух, глотки, гортані, трахеї, зовнішнього, середнього і внутрішнього вуха, які взаємопов'язані між собою анатомічно і функціонально. Поєднує сучасні методи медикаментозної терапії з місцевими отоларингологічними процедурами та маніпуляціями.
Надія Дмитрівна лікар-невропатолог. Має вищу кваліфікаційну категорію. Стаж роботи 19 років. Уважний до пацієнтів і відповідальний фахівець. Щорічно удосконалює професійні навички. Приймає дорослих і дітей від 16 років.
Харків, вул. Петра Широніна, 2
Лікар-ортопед дитячий, кандидат медичних наук, протягом 30 років проводить лікування таких захворювань, як сколіоз, кіфоз, спондилолістез та ін. З цією метою використовує корсет Шіно, що вважається одним з найбільш ефективних у своєму роді.
Харків, вул. Сумська, 90
Світлана Миколаївна - лікар-терапевт з великим досвідом роботи. Надає консультативний прийом, зняття і розшифровку ЕКГ, ведення хворих в денному стаціонарі, виїзд на будинок
Отоларинголог вищої категорії, проводить ендоскопічну діагностику носа, горла, вуха, видаляє чужорідні тіла з ЛОР-органів, робить промивання, пункцію верхньощелепної пазухи. Спеціалізується на консервативному лікуванні хвороб ЛОР-органів. Веде прийом для дітей з народження
Провізор-косметолог. Є сертифікованим тренером компанії Karse з омолодження обличчя/тіла. Проводить підтяжку грудей, омолодження тіла та обличчя, видаляє розтяжки і рубці. Також компетентна в лікуванні псоріазу, екземи, акне.
Андрій Володимирович є Главою наркологічної служби клініки психіатрії та наркології Військово-медичного центру Північного регіону, співпрацює з Науково-дослідним інститутом психіатрії, неврології та наркології НАМН України, автором 7 наукових статей у спеціалізованій періодиці.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Войтеха  Ольга  Анатоліївна   на Doc.ua
4.1
Ольга Анатоліївна лікар акушер-гінеколог І категорії. Лікар постійно прагне до вдосконалення своїх знань, тому постійно відвідує курси за найсучаснішими методами діагностики і лікування, останні з них передатестаційний цикл "Акушерство та гінекологія", передатестаційний цикл "Ультразвукова діагностика"/ Ольга Анатоліївна проводить: консультативний прийом, УЗД органів малого тазу, УЗД щитоподібної залози, УЗД молочних залоз, УЗД вагітним до 14 тижня, кольпоскопію, введення та видалення ВМС, пайпель біопсію, біопсію шийки матки, петльову ексцизію шийки матки , поліпектомію, тощо.