Приватні лікарі Харкова

Харків, вул. Суздальскі ряди, буд. 8, 3 поверх
Приймає дорослих і маленьких пацієнтів віком від 6 років. Проводить первинні огляди, діагностику та призначення терапії у рамках функціоналу сімейного лікаря. Лікує фарингіт, ГРВІ, алергічні захворювання, стоматит, загострення панкреатиту і холециститу, функціональну диспепсію, цистит, нефрит, п'яткову шпору, остеохондроз, мишечнотонічний синдром, набряки
Харків, пл. Конституції, 1
Євген Володимирович є директором Інституту сімейної психології та консультування, викладачем в університеті В.Н. Каразіна, сертифікованим тренером тренінгової компанії "Ключ", фахівцем з клієнт-центрованої, сімейної, індивідуальної психотерапії.
Стоматолог-терапевт, в область професійних інтересів якого входить лікування каріозних пошкоджень зубів (пульпіт, періодонтит), некаріозних уражень. Спеціалізується на професійній гігієні ротової порожнини, лікуванні ускладнень карієсу різного ступеня складності, консультує з питань повсякденного догляду за зубами і підбору засобів гігієни
Харків, вул. Слов'янська, 8
Професійні інтереси - консервативне лікування каріозних пошкоджень зуба (поверхневого, середнього, глибокого), запалення нервів (пульпіт), а також запалення тканини зуба, кісткової тканини, яка до нього прилягає.
Харків, вул. Барабашова, 6 а (Будівля адміністрації ТП №3 (колишня будівля обленерго))
Лікар хірург. Видаляє доброякісні новоутворення шкіри, проводить лікування гриж передньої черевної стінки. Лікує гнійні захворювання шкіри, усуває фімоз, парафімоз.
Малик Наталія Віталіївна
Наталія Віталіївна - лікар невролог вищої категорії, кандидат медичних наук, доцент кафедри сімейної медицини та внутрішніх хвороб Харківського національного медичного університету. Займається питаннями профілактики, лікування та реабілітації таких захворювань центральної нервової системи, такими як: гіпертонічна хвороба, церебральний атеросклероз, інсульти, головні болі і також захворюваннями периферичної нервової системи: невралгії, неврити, невропатії. Веде консультативний прийом пацієнтів із захворюваннями хребта і психосом
Мушенко Євгеній Володимирович
Євген Володимирович спеціалізується на загальній хірургії, хірургії шлунково-кишкового тракту, печінки, підшлункової залози і жовчовивідних шляхів, онкохірургії. Проводить видалення доброякісних новоутворень у межах шкіри / підшкірної клітковини, видаленням грижі, видалення злоякісних пухлин органів черевної порожнини та ін.
Лікар Олексенко Я.О. спеціалізується на ортодонтичному лікуванні. Яна Олексіївна здійснює всі маніпуляції по виправленню прикусу.
Харків, вул. Оренбурзька, 4
Психолог, біоенерготерапевта, міжнародної категорії, консультант з сімейних проблем. Спеціалізується на емоційних порушеннях (страх, невпевненість в собі). За майже півстоліття працював у багатьох містах колишнього СРСР, в різних містах України. Засновник і перший директор одного з перших і найбільших приватних лікувально-діагностичних центрів м.Харкова, "Еввіва". Експерт з лікування алкогольної, наркотичної, ігрової, нікотинової залежності, має власні методики, вилікував понад 9 000 пацієнтів
Коваленко Вікторія Євгеніївна
Лікар першої категорії
Область професійної діяльності Вікторії Євгенівна як дерматокосметолога включає проведення мезотерапії обличчя, волосся і тіла, біоревіталізації, різних пілінгів і чисток для поліпшення загального стану шкіри і корекції її недоліків, особливо - вікових змін.