Приватні лікарі Харкова

Отоларинголог вищої категорії, проводить ендоскопічну діагностику носа, горла, вуха, видаляє чужорідні тіла з ЛОР-органів, робить промивання, пункцію верхньощелепної пазухи. Спеціалізується на консервативному лікуванні хвороб ЛОР-органів. Веде прийом для дітей з народження
Провізор-косметолог. Є сертифікованим тренером компанії Karse з омолодження обличчя/тіла. Проводить підтяжку грудей, омолодження тіла та обличчя, видаляє розтяжки і рубці. Також компетентна в лікуванні псоріазу, екземи, акне.
Андрій Володимирович є Главою наркологічної служби клініки психіатрії та наркології Військово-медичного центру Північного регіону, співпрацює з Науково-дослідним інститутом психіатрії, неврології та наркології НАМН України, автором 7 наукових статей у спеціалізованій періодиці.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Войтеха  Ольга  Анатоліївна   на Doc.ua
4.1
Ольга Анатоліївна лікар акушер-гінеколог І категорії. Лікар постійно прагне до вдосконалення своїх знань, тому постійно відвідує курси за найсучаснішими методами діагностики і лікування, останні з них передатестаційний цикл "Акушерство та гінекологія", передатестаційний цикл "Ультразвукова діагностика"/ Ольга Анатоліївна проводить: консультативний прийом, УЗД органів малого тазу, УЗД щитоподібної залози, УЗД молочних залоз, УЗД вагітним до 14 тижня, кольпоскопію, введення та видалення ВМС, пайпель біопсію, біопсію шийки матки, петльову ексцизію шийки матки , поліпектомію, тощо.
Харків, Салтівське шосе, 244
Харків, пр-т. Науки, 41/43
Лікар стоматолог - терапевт, ортопед, хірург. Дмитро Юрійович спеціалізується на лікуванні карієсу, ортопедичному лікуванні зубів. Також лікар проводить видалення зубів та професійне гігієну ротової порожнини.
Харків, вул. Академіка Павлова, 162 г
Харків, ул. Дружбы Народов, 238 А
Лікар діагностує і лікує інфекції, що передаються статевим шляхом (уреаплазми, мікоплазми, хламідії і ін.) І поширені шкірні захворювання (вугрі, псоріаз, дерматит та ін.). Виявляє доброякісні утворення шкіри і видаляє їх. Консультує пацієнтів з косметологічними проблемами і лікує хвороби волосся і нігтів.
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, електрокардіографію, ендоскопію. Займається лікуванням захворювань і патологій терапевтичного профілю. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів. Веде прийом для дітей від народження
Кирило Ігорович спеціалізується на ефективної терапії карієсу і пульпіту, стоматиту, флюсу, проводить очищення емалі від зубного каменю і нальоту має іншу природу, проводить професійне відбілювання, протезування (знімне, незнімне).
Юлія Анатоліївна - фахівець в області дієтології, нутриціології та біологічної медичної фізики. Допомагає пацієнтам справитися з недостатністю мікроелементів в організмі, позбутися від ожиріння або анорексії, підбирає індивідуальні програми харчування пацієнтам з порушеннями роботи органів травлення, інфекційні захворювання
Харків, вул. Культури, 26
Лікар ортопед-імплантолог, пародонтолог, спеціалізується в протезуванні конструкціями з опорою на імпланти, а також в протезуванні безметаловими керамічними конструкціями. При цьому велику увагу приділяє балансу білої і рожевої естетик.