Приватні лікарі Харкова

Мушенко Євгеній Володимирович
Євген Володимирович спеціалізується на загальній хірургії, хірургії шлунково-кишкового тракту, печінки, підшлункової залози і жовчовивідних шляхів, онкохірургії. Проводить видалення доброякісних новоутворень у межах шкіри / підшкірної клітковини, видаленням грижі, видалення злоякісних пухлин органів черевної порожнини та ін.
Лікар Олексенко Я.О. спеціалізується на ортодонтичному лікуванні. Яна Олексіївна здійснює всі маніпуляції по виправленню прикусу.
Харків, вул. Оренбурзька, 4
Психолог, біоенерготерапевта, міжнародної категорії, консультант з сімейних проблем. Спеціалізується на емоційних порушеннях (страх, невпевненість в собі). За майже півстоліття працював у багатьох містах колишнього СРСР, в різних містах України. Засновник і перший директор одного з перших і найбільших приватних лікувально-діагностичних центрів м.Харкова, "Еввіва". Експерт з лікування алкогольної, наркотичної, ігрової, нікотинової залежності, має власні методики, вилікував понад 9 000 пацієнтів
Коваленко Вікторія Євгеніївна
Область професійної діяльності Вікторії Євгенівна як дерматокосметолога включає проведення мезотерапії обличчя, волосся і тіла, біоревіталізації, різних пілінгів і чисток для поліпшення загального стану шкіри і корекції її недоліків, особливо - вікових змін.
Лікар, Анна Василівна, проводить лікування цукрового діабету, гіпотиреозу, тиреотоксикозу, тиреоїдитів, дифузного нетоксичного зобу, надниркової недостатності, ожиріння і ін.
Лікар проводить УЗ-діагностику різних органів і електрокардіограму. Лікує захворювання дихальних шляхів (пневмонія, бронхіт), серця (стенокардія, артеріальна гіпертензія) та шлунка (гастрит, виразкова хвороба).
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань носа і навколоносових пазух, глотки, гортані, трахеї, зовнішнього, середнього і внутрішнього вуха, які взаємопов'язані між собою анатомічно і функціонально. Поєднує сучасні методи медикаментозної терапії з місцевими отоларингологічними процедурами та маніпуляціями.
Надія Дмитрівна лікар-невропатолог. Має вищу кваліфікаційну категорію. Стаж роботи 19 років. Уважний до пацієнтів і відповідальний фахівець. Щорічно удосконалює професійні навички. Приймає дорослих і дітей від 16 років.
Харків, вул. Петра Широніна, 2
Лікар-ортопед дитячий, кандидат медичних наук, протягом 30 років проводить лікування таких захворювань, як сколіоз, кіфоз, спондилолістез та ін. З цією метою використовує корсет Шіно, що вважається одним з найбільш ефективних у своєму роді.
Харків, вул. Сумська, 90
Світлана Миколаївна - лікар-терапевт з великим досвідом роботи. Надає консультативний прийом, зняття і розшифровку ЕКГ, ведення хворих в денному стаціонарі, виїзд на будинок