Вікторія Вікторівна спеціалізується на комплексній терапії психічних розладів. Займається терапією депресії, тривожних станів, фобій, панічних атак і ін. В роботі застосовує когнітивно-поведінкову терапію. Працює згідно сучасних науково-обгрунтованих протоколів допомоги при психологічних розладах або проблемах, зокрема з використанням британських протоколів NICE
Є.І. Гарбуз спеціалізується на проведенні кольпоскопії, лікуванні шийки матки, аногенітальній області та урогенітального тракту лазерним методом. Займається лікуванням хвороб органів малого тазу і захворювань, які передаються статевим шляхом. Виконання УЗ діагностики всіх органів і систем крім серця і судин, а також УЗ скринінги для вагітних.
Жанна Володимирівна веде прийом як дитячий гастроентеролог, а також - ендоскопіст (проводить процедуру гастроскопії). До робочої сферу лікаря входить діагностика і лікування порушень травлення у дітей і підлітків, включаючи вроджені патології.
Юлія Миколаївна справжній титан з терапевтичного направлення, бо своїм натхнення та бажанням допомогати людям, опановує якомога більше напрямків. Лікарка має сотні вдячних пацієнтів, бо саме за допомогою її призначень швидко відновлювався стан загального самопочуття.
Лікар-невролог, займається лікуванням ішіасу, мігрені, невриту, вегетосудинної дистонії, прострілу, радикуліту, епілепсії, для чого проводить призначення фізіотерапії, фізичної реабілітації та ін.
Надія Анатоліївна є кваліфікованим стоматологом терапевтичного і ендодонтичного профілів, спеціалізується на реставраційних роботах в зубному ряду, коригує відколи зубів, міжзубні щілини і інші вади, а також виконує всі інші стоматологічні процедури.
Кінезітерапевт, лікар спортивної медицини та ЛФК, проводить лікування методом кінезітерапії болів в спині (остеохондроз, міжхребцеві грижі), артрозів великих суглобів, порушень постави, плоскостопості. Займається підготовкою до ендопротезування, відновленням та реабілітацією організму після травм.