Приватні лікарі Харкова

Айбетова Катерина Алімівна лікар-невролог, вона спеціалізується на лікуванні больових відчуттів в суглобах, шиї, спині, а також лікує міжхребетні грижі, епілепсію, інсульт, оперізуючий лишай і багато іншого.
Стоматолог-терапевт, ортопед, в сферу професійних інтересів доктора входить якісне ортопедичне лікування, очищення та відбілювання зубної емалі сучасними методиками, протезування зубів
Лікар проводить діагностику і лікування злоякісних і доброякісних новоутворень молочних залоз, шкіри і м'яких тканин, огляд молочних залоз і пункцію кіст. Лікує фіброаденому молочної залози хірургічним шляхом. Займається ультразвуковою діагностикою молочних залоз. Лікує фіброаденому, базаліому, плоскоклітинний рак
Дитячий ортопед-травматолог. Консультує юних пацієнтів, призначає їм необхідні обстеження, контролює процес лікування, погоджує його з реабілітологом, спостерігає за динамікою одужання.
Терапевт, УЗД-фахівець. Професійні інтереси - лікування хвороб терапевтичного, кардіологічного, гастроентерологічного профілів.
Спеціаліст з масажу, проводить весь комплекс масажних процедур, включаючи сеанси з елементами мануальної терапії.
Олена Анатоліївна проводить трихоскопію, біоревіталізацію, дерматоскопію, плазмотерапію, пілінги тіла та обличчя. Лікар займається лікуванням, профілактикою і діагностикою хвороб волосся і шкіри. Також, надає послуги в області косметології тіла та обличчя
Займається лікуванням патологій дихальних шляхів (верхніх) - гайморит, отит, синусит, ангіна та ін. Яків Сергійович видаляє сірчані пробки, сторонні тіла з ЛОР-органів, продуває євстахієві труби, промиває лакуни мигдалин, зупиняє носові кровотечі, проводить пневмомассаж барабанних перетинок.
Олексій Миколайович лікар-флеболог, лікар-хірург. Проводить мініінвазивні хірургічні втручання на варикозно змінених венах під ультразвуковим контролем: ЕВЛК (ендовенозна лазерна коагуляція), пінне склерозування, мініфлебектомія, мікросклеротерапія
Гінеколог-репродуктолог, завідує відділенням екстракорпорального запліднення. Проводить процедуру ЕКО, внутрішньоматкову інсемінацію, ЕКО + ІКСІ, ЕКЗ + TESE, ЕКО і передімплантаційну діагностику, а також інші процедури для лікування безпліддя.