Ігор Миколайович проводить лікування захворювань молочної залози, діагностування та профілактику злоякісних пухлин і патологій. Спеціалізується на захворюваннях шкіри і м'яких тканин, судинних захворювань, венозній недостатності.
Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології та хірургії. Проводить консультативний прийом, огляд, операції на придатках матки лапароскопічним доступом; екстирпацію матки лапаротомним доступом. Лікує такі захворювання і патології, як: апоплексії; кісти яєчників; позаматкова вагітність; лейоміоми матки
Олександр Олександрович - головний лікар клініки «Оптімед». Спеціалізується на рефракційній та порожнинній хірургії. Проводить ряд діагностичних досліджень з виявлення захворювань очей, комплексне лікування, в тому числі факоемульсифікацію катаракти.
Олег Владленович – лікар хірург вищої категорії. Спеціалізується на загальній та пластичній хірургії. Здійснює видалення атероми, ліпоми, великих новоутворень та інші лікарські маніпуляції.
Лікар хірург-проктолог, протягом більше 25-ти років займається лікуванням хвороб товстої кишки, гриж (оперативним і консервативним), володіє методиками лікування захворювань прямої кишки (хірургічного та малоінвазивного профілю).
Лікар надає консультативну та відновлювально-реконструктивну спеціалізовану медичну допомогу в JMC. Проводить оперативні втручання високого та середнього ступеня складності. Також Руслан Іванович спеціалізується на відновно-реконструктивній та пластичній хірургії при вроджених та набутих пороках та деформаціях кисті, пухлинах та пухлиноподібних утвореннях.
Геннадій Васильович лікар хірург, ендоскопіст. Спеціалізується на проведенні хірургічного лікування гриж будь-якої локалізації (пахові, пупкові, післяопераційні вентральні, включаючи грижі стравохідного отвору діафрагми) лапароскопічним і з порожнинним доступом з використанням сітчастих протезів. Проводить ФГДС з біопсією і уреазним тестом і багато ін.
Лікар-хірург вищої категорії з досвідом роботи більше 25 років у загальній і судинній хірургії. Спеціалізується на виконанні таких операцій як: пластика гриж, видаленні кісти куприка, видаленні анальної тріщини та ін.