Лікар-дерматовенеролог. Займається лікуванням таких захворювань, як: дерматит, псоріаз, екзема, вугрова хвороба, акне, інфекційні захворювання та захворювання, що передаються статевим шляхом.
Марина В'ячеславівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні дерматовенерологічних захворювань дорослих і дітей з 3 років. Займається лікуванням псоріазу, дерматиту, себореї, екземи, грибкових і паразитарних захворювань шкіри
Наталія Ігорівна кваліфікований лікар дерматолог-косметолог. Займається лікуванням акне, постакне, розацеї, пігментації та ін. Підтримує красу шкіри за допомогою доглядових, апаратних та ін'єкційних процедур. Допоможе не тільки у питаннях дерматології та косметології, але й підбере для вас професійний домашній догляд у кожному індивідуальному випадку.
У 2020 році закінчила ДДМА за спеціальністю “Лікарська справа” та була зачислена на інтернатуру за спеціальністю “Дерматовенерологія”. З лютого 2022 року веду прийом в МЦ «НАОМІ» як лікар дерматовенеролог та косметолог. Полюбляю поглиблювати свої знання та постійно відвідую семінари та лекції з дерматології та косметології.