Сторінка 17. Сторінка 17: УЗД щитовидної залози в Києві(225)
від 450 грнУЗД
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
Клініка ВІВА надає послуги для догослих та дітей з 9 до 21. Прийом спеціалістів з усіх спеціальностей, функціональна діагностика, медичні маніпуляції, операційна, швидка допомога, травмопункт, перевезення хворих по Києву, за межами міста, по Україні. Широкий спектр послуг, зручне розташування та привітний персонал. ще
- Пн-Вс: 9:00-21:00
с. Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка). На карті
Київська область , м.Академмістечко, м.Житомирська
УЗДвід 590 грн
УЗД щитоподібної залози690 грн
УЗД паращитоподібної залози590 грн
- Оплата карткою,
Сучасний багатопрофільний медичний центр, який надає високоякісні медичні послуги. Висококваліфіковані лікарі, сучасне обладнання та технології. Медичний центр надає широкий спектр послуг діагностики та лікування. Актуальні та доступні ціни ще
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб: 9:00-16:00
Микільсько-слобідська 4в. На карті
УЗДвід 540 грн
УЗД щитоподібної залози540 грн
- Оплата карткою,
Медичний центр "ГруальМед" - сучасний медичний заклад, що пропонує широкий спектр послуг для дорослих і дітей, зокрема дерматологічні, неврологічні, сімейні послуги та УЗД діагностику,подологію,естетичну медицину . Основні характеристики "ГруальМед": Професійний персонал: Досвідчена команда лікарів Сучасне обладнання: Останні медичні технології. Індивідуальний підхід: Персонал враховує індивідуальні потреби. Широкий спектр послуг: Дерматологія, неврологія, УЗД тощо. Сімейний лікар: Дбаємо про здоров'я всієї родини. Конфіденційність: Збереження конфіденційності медичних даних. Місія "ГруальМед": Підтримка та вдосконалення здоров'я пацієнтів - наш пріоритет. Запрошуємо до нашого центру для найкращої медичної допомоги в вашому районі. ще
- Пн-Пт: 9:00-18:00
- Сб: 9:00-17:00
вул. Братиславська, 14 Б. На карті
Деснянський , м.Чернігівська, м.Лісова
УЗДвід 550 грн
УЗД щитовидної залози550 грн
- Оплата карткою,
Файна Клініка — медичний центр для дорослих та дітей від народження. Ми надаємо консультативні послуги за понад 30 напрямами, виконуємо УЗ-діагностику, рентген, лабораторні дослідження (аналізи), проводимо вакцинацію, видаємо довідки, ведемо вагітність та спостерігаємо малюків із перших днів життя. ще
УЗДвід 590 грн
(Дорослим) Ультразвукове дослідження щитовидної залози590 грн
(Дітям) Ультразвукове дослідження щитовидної залози590 грн
(Дорослим) Ультразвукове дослідження щитовидної та паращитовидних залоз630 грн
- Оплата карткою,
Медичний центр "Медична Допомога" м. Лівобережна - клініка, що спеціалізується на хірургічних втручаннях, гінекологічних, ЛОР операціях , ультразвуковій діагностиці та лабораторних аналізах. Ми маємо повноцінну операційну з сучасним обладнанням та стаціонаром, палати оснащені усім необхідним для комфортного перебування наших пацієнтів, цілодобовий медичний нагляд після операцій. Профіль нашої клініки спрямований на медичні операції, і наша команда професіоналів готова надати вам найкращий медичний догляд. ще
- Пн-Пт: 9:00-19:00
- Сб: 9:00-17:00
- Нд: вихідний
вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10. На карті
УЗДвід 640 грн
УЗД щитоподібної залози640 грн
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
ПУЛЬС- це офіційна мережа центрів медичної допомоги формату «поруч з будинком». Клініка працює у декількох напрямках: сімейна медицина, терапія, педіатрія та вакцинація, отоларингологія, дерматологія та ін.. Лікарі можуть приймати, як амбулаторно, так і з виїздом додому ще
- Пн-Пт: 8:00-18:00
УЗДвід 450 грн
УЗД щитовидної залози450 грн
УЗД щитовидної залози, на дому950 грн
- Оплата карткою,
Багатопрофільний медичний центр, який надає якісні та доступні медичні послуги первинного та вторинного рівня. Клініка обладнана сучасним японським обладнанням, що дозволяє якісно та швидко проводити складні діагностичні та оперативні втручання ще
- Пн-Пт: 8:00-22:00
- Сб: выходной